Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

FSB 2015Jónéhány éve szokásunkká vált, hogy meglátogatjuk a tevékenységünkhöz kapcsolódó legjelentősebb nemzetközi kiállításokat. Legfőbb célunkezzel, hogy a Vásárlóink számára el tudjuk hozni az új trendeket, fejlesztéseket, és a legjobb beszállítókkal tudjunk szerződni, hogy a legjobb termékek közvetlenül, a lehető legalacsonyabb költségek mellett el tudjanak jutni a magyar vásárlókhoz is.Múlt héten Kölnben jártunk az FSB kiállításon, ahol középpontban a játszóterek, sportpályák, gumiburkolatok és egyéb kapcsolódó termékek állnak.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Nádland az OMÉK-en

2015. 09. 25. 9:14

Meghívó

Nádland OMÉK Szeretettel meghívjuk hétvégén a Hungexpo területén rendezett OMÉK kiállításra! A Nádland Kft. standja az A pavilonban, a Budapest régió területén található.

Mi már szerda óta kint vagyunk, és tanúsíthatjuk, hogy az OMÉK remek program nem csak a mezőgazdasági, vagy élelmiszeripari szakemberek számára, hanem családok számára is. A kiállításon számos kiállítónál van lehetőség minőségi élelmiszerek, illetve egyéb termékek vásárlására is, valamint rengeteg családi program is várja a látogatókat.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A műfű kertbe való telepítése némileg hasonlít a gyepszőnyegezéshez, de van néhány fontos eltérés. Nézzük a fő lépéseket vázlatosan:

műfű telepítés

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

taishan műfűAkármennyire is szeretjük a természetes élővilágot, szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a műfű használata egyre inkább terjed világszerte és hazánkban is. Ez abból is látszik, hogy már a Nádlandban is felütötte a fejét a műfű, pedig mi mindig is notóriusan a természetes anyagok használatának a hívei voltunk.

Mi lehet a döntés hátterében, ami miatt egyre többen választják a műfüvet az élő gyep mellé, vagy akár helyette?

A következő néhány sorban összegyűjtöttük azokat a jellemző érveket és ellenérveket, amik a műfű lakossági használatának megfontolásakor általában előkerülnek.

Ismerje meg a műfű használatának előnyeit és hátrányait!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Taishan műfűHa ez a név első hallásra most még nem mond semmit, biztosíthatom, hogy ez csak egy átmeneti állapot. A Taishan Sports ugyanis a közelgő 2016-os Rio de Janeiro-i Olimpia egyik legnagyobb beszállítója.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

állatitató fagyÁltalános iskolában történt egy megrázó dolog, amire a mai napig emlékszem. Körülbelül 8-9 éves lehettem, amikor egyik osztálytársam azzal a hírrel jött be reggel, hogy a kutyájuk megfagyott – de nem is akárhogy.
Különösen hideg időszak volt, -20°C körüli éjszakai hőmérsékletekkel. Elmondása szerint a kistermetű kutyus, szegény, éjszaka megszomjazott, inni akart, és reggel úgy találtak rá a megfagyott tetemre, hogy a nyelve hozzá volt ragadva a vizes tálkához.
Azóta is gondolkodom rajta, hogy vajon tényleg hozzá tudott-e fagyni a tálhoz a kutya nyelve, vagy valami más volt a gond, de hogy megfagyott, az tény.

A gazdái nyilván nem tudták, hogy csupán néhány ezer forintos beruházással elektromos fűtőkábelek segítségével bármilyen kültéren futó vízvezeték, vagy állatitató egyszerűen fagymentesíthető. Lássuk, milyen megoldások állnak rendelkezésünkre:

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Kültéri párahűtés

2014. 05. 23. 13:46

Hobby teraszhűtés, személyi hűtés, párahűtés: kellemes hűsítő a rekkenő hőségben

Rekkenő hőségben forgalmas belvárosi vagy vízparti helyeken ma már megszokott látvány, hogy a vendéglátósok párahűtés által teremtett kellemesen hűs mikroklímával igyekeznek minél több vendéget magukhoz csábítani.

A párahűtés jótékony hatásait és kedvező üzemeltetési költségeit felismerve ma már helyenként közterületeken is találkozni lehet úgynevezett párakapukkal, amik a járókelők felfrissülését szolgálják. De mi a helyzet a magánkertekkel? Vajon magánszemélyek számára is elérhető egy ilyen berendezés telepítése?

kültéri párahűtés

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Bambusz postaládaA bambusz egy nagyon érdekes és izgalmas alapanyag de ahhoz, hogy igazán szép munkát lehessen készíteni, komoly odafigyelés, és némi előismeret szükséges, mert a mi klímánkon egész máshogy viselkedik, mint az eredeti élőhelyén. Az alapanyag beszerzése, tárolása, előkészítése, feldolgozása és beépítése során is okozhat meglepetéseket. Ügyes kivitelezéssel azonban egészen különleges egzotikus hangulatot sugároz, és ha megfelelő érzékkel kombináljuk kő és fa alapanyagokkal rendkívül tartós és esztétikus szerkezeteket kaphatunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Árnyékolási tippek a kertben

2013. 07. 26. 12:58

A kerti árnyékolókról távirati stílusban - mi mire jó?

Árnyékolás a kertben

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A már sokat hivatkozott kertészkedési szokásokat vizsgáló felmérésből az derül ki, hogy a kert tulajdonosok legnagyobb része azért átlépi az évi 10000 Ft-os lélektani határt, vagyis mondhatjuk, hogy havonta legalább egy gyorséttermi menü árát feláldozzák kertjük szépítésének oltárán.

Kertszépítés árnyékoló

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs