Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Zöld kert, friss kezdet

Zöld kert, friss kezdet

2024. 03. 12. 11:38

A várva várt tavasz beköszöntével úgy éled a kertészkedés iránti vágy, ahogy a természet is megújul. Az első virágok és fűszálak megjelenése inspirál bennünket, hogy kertünkbe mi is friss életet leheljünk. A tavaszi időszak nemcsak a természet megújulását jelenti, hanem kertészek számára is izgalmas lehetőséget kínál. A cikkben összegyűjtöttük a tavaszi kertészeti teendőket és tippeket, segítve abban, hogy kerted a nyár színes virágokkal és friss terményekkel teli paradicsommá váljon.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Fecskevédelem a kertben: A műfecskefészkek és odúk fontossága

A műfecskefészkek és odúk kihelyezése kulcsfontosságú a fecskék védelme és biztonságos fészkelőhelyeik megőrzése szempontjából. Ezáltal jelentősen hozzájárulunk ökoszisztémánk egyensúlyának fenntartásához és környezetünk élővilágának megóvásához. Blogbejegyzésünkben megtalálhatod, hogyan segíthetjük ezeknek a lenyűgöző madaraknak a védelmét.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Márkáink: Taishan - műfű gyártás

A Taishan Group, egy jelentős ipari vállalatcsoport Kínában, 1978-as alapítása óta komoly fejlődésen ment keresztül, melynek keretében 2002-ben létrehozták a műfűgyártással foglalkozó Taishan Műfű leányvállalatot, 2004-től pedig hivatalos olimpiai beszállító lett. Az innovatív fejlesztéseik révén, mint a negatív iont kibocsátó és antisztatikus műfű, valamint az antibakteriális műfű, a Taishan előkelő helyet foglal el a műfű iparban. A cég termékei kiváló minőségűek, többek között FIFA, FIH tanúsítványokkal rendelkeznek, és megfelelnek a nemzetközi biztonsági szabványoknak. A Taishan széles termékpalettája magában foglalja a sport-, köztéri-, tájépítészeti- és lakossági célra tervezett műfüveket is, amelyek javítják a játékélményt és csökkentik a karbantartási költségeket.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Táblás fakerítések: Modern stílus és természetesség

Gondolkodtál már azon, hogy egy egyszerű kerítés hogyan változtathatja meg otthonod arculatát? A táblás fakerítések nem csupán határokat szabnak, hanem stílust és karaktert is kölcsönöznek környezetüknek. Ezek az előre elkészített kerítéstáblák kiválóan alkalmasak minden kertbe vagy udvarra.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
A megtakarítás művészete: Többet kapni kevesebb pénzért

Az XXL ajánlatok az intelligens megtakarítás művészetét kínálják - lehetővé téve, hogy kevesebb pénzért többet kapj! Nem csupán a termékek mennyiségéről szólnak, hanem az egységár kedvezőbbé válásáról is. Legyen szó otthoni, kerti vagy szabadidős projektekről, az XXL méretű csomagok segítenek gazdaságosan vásárolni, miközben időt és pénzt takarítasz meg a legjobb minőségű termékekkel. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
A mulcs titkai: A kertészet rejtett gyöngyszeme

A kertészkedés sokszor egy kihívásokkal teli folyamat, ahol a tökéletes harmónia megteremtése érdekében különböző eszközöket és módszereket kell alkalmaznunk.
A mulcs mellett azonban további fontos komponensei is vannak a sikeres kertészkedésnek, a geotextil, az agroszövet és a komposztálás. Ezek az elemek hatalmas segítséget nyújthatnak a kertednek, több ok miatt is.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Napvitorla: a kerted szuperhőse

Napvitorla: a kerted szuperhőse

2023. 07. 12. 16:16

Nincs is jobb, mint egy nyári náron kint üldögélni, és olvasni... kivéve, ha 40°C van, és nincs sehol egy falatnyi árnyék sem. Ha számodra is ismerős ez a helyzet, a napvitrola lesz a te megmentőd!

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Szabadulj meg a kíváncsi szemektől: A tökéletes belátásgátlók a teraszodra

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb belátásgátló megoldásokat a teraszodra, hogy visszaszerezd a privát szférádat. Megismerkedhetsz a nádszövettel és a belátásgátló műanyag náddal, amelyek mindkét esetben stílusos és hatékony védelmet nyújtanak a kíváncsi szemekkel szemben. A természetes nádszövet könnyen kezelhető és autentikus hangulatot ad, míg a műanyag nád tartós és minimalizálja a karbantartást. Végül összehasonlítjuk a két megoldást, hogy segítsünk neked a legmegfelelőbb belátásgátló kiválasztásában.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Őszi teendők a kertben

2022. 08. 31. 21:39

oszikertiteendok Az őszi kertészkedés lényege a kültéri terep felkészítése a télre – ugyanakkor a munka mellett még élvezhetjük a nyári munka gyümölcseit is. Ez az időszak a zöldségek és gyümölcsök szedéséről és a kert rendbetételéről szól.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deli Szilvia

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák