Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Porégés - mi is az, és mit tehetünk ellene?

Az elektromos fűtőtestek által okozott porégés problémáját egyszerű lépésekkel minimalizálhatjuk otthonunkban. Rendszeres tisztítással, hatékony porszűrők alkalmazásával, szellőztetéssel és odafigyeléssel a fekete foltok kialakulását csökkenthetjük, hozzájárulva a tiszta és egészséges otthoni környezethez. A megelőző intézkedések idővel eredményesek, és a tudatos otthoni karbantartással elkerülhetjük a por okozta kellemetlenségeket.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Kültéri fűtési megoldások, fagymentesítés, hó leolvasztás: Télen is biztonságos és kényelmes környezet

A téli időszakban sokunknak problémát okoz a kocsibeállón, a lépcsőn vagy a járdán felhalmozódó hó és jég, de a hideg, barátságtalan teraszra sem szívesen ülünk ki. Szerencsére ma már vannak olyan hatékony megoldások, amelyekkel megoldhatjuk ezeket a gondokat. Beszéljünk kicsit a kültéri fűtési rendszerek világáról.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Levegőben szálló por és padlófűtés: A kéményhatás elkerülése

Amikor a padlófűtésről beszélünk, gyakran csak annak kényelmére és hatékonyságára gondolunk. De mi van a levegőben szálló por kérdésével? Ez egy gyakori probléma, amelyre a megoldás nem a burkolat típusában, hanem a szigetelés minőségében rejlik.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
A modern otthonok melege: Az elektromos fűtés története és jövője

Az elektromos fűtés, mint ahogy azt ma ismerjük, nem egyetlen személy vagy konkrét találmány eredménye, hanem inkább számos innováció és fejlesztés sorozatának köszönhető, amelyet különböző feltalálók és mérnökök vittek véghez az évek során.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Elektromos fűtés: alapok, tulajdonságok, fontos tudnivalók

Amikor a hidegebb napok beköszöntenek, mindannyian szeretjük azt érezni, hogy otthonunk meleg és kényelmes menedék a külső zord időjárással szemben. Az elektromos fűtés napjainkban egyre népszerűbb alternatívát jelent a hagyományos fűtési módszerekkel szemben. Annak ellenére, hogy az elektromos fűtés számos előnnyel bír, mint például a könnyű telepítés, karbantartás, és a tiszta, csendes működés, sokan még mindig haboznak a váltáson, leginkább az energiafogyasztás és a költségek miatt. Ebben a cikkben az elektromos fűtés alapjaira és annak hatékony alkalmazására fókuszálunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Climastar - az energiatakarékos és stílusos elektromos fűtés megoldás

A modern otthonokban a fűtésnek nem csak a kényelmet szolgálnia, de a stílusosnak is kell lennie. Az energiahatékony és dizájnorientált megoldásoknak ma már kulcsfontosságú szerepük van az otthonok kialakításában és fenntartásában. Ebben a környezetben ragyogó lehetőségeket kínál a Climastar elektromos fűtés, mely egyesíti a hatékonyságot és az eleganciát olyan módokon, amelyeket még sosem tapasztaltunk korábban.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Gothár Fanni

futesA hideg idő bekövetkeztével előtérbe kerülnek a fűtési rendszerek. Blogunkban a fűtőszőnyeg és fűtőkábelek előnyeit tekintjük át, mellyel jelentős mértékben megelőzhetők a fagyás által okozott esetleges károk, balesetek, így érdemes elgondolkodni a beruházáson.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

párásA hűvös napok beköszöntével nem szívesen engedjük be a hideget a már felmelegített otthonunkba, azonban a szellőztetés nagyon fontos. A főzés, fürdés és a kiteregetett ruhák stb. megemelik otthonunk páraszintjét, melyre érdemes odafigyelni, ugyanis a magas páratartalom a falakon penészedést idézhet elő, mely nem csupán esztétikailag kifogásolható, de az egészségre is káros.

  

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

Csőfagyás? Viszlát fagyás!

2020. 10. 30. 10:11

 csapA hideg, téli napokon nincs garancia arra, hogy egyszerű szigeteléssel elkerülhetők a kerti csövek megfagyása. A legtöbb esetben a kültéri csapokat és a vízvezetékeket télre el kell zárni, hogy elkerüljük a fagyást. Azonban fűtőkábel kínálatunk egyszerű és kényelmes megoldást kínál a fagyveszély ellen!

 

 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Natali Deák

Teraszfűtés

2020. 08. 10. 15:56

terasz futes

Ülsz a teraszon egy szép őszi estén, magadra húzod a kockás plédet, de idővel érzed, hogy nem melegít eléggé...maradnál, de mivel időnként megborzongsz, inkább bemész a lakásba, házba. Tudunk pár szuper megoldást, hogyha hűl is az idő, te még nyugodtan ücsöröghess a szabadban! Blogunkban összefoglaltuk a teraszfűtés korszerű, praktikus lehetőségeit.

 

 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Nagy Nóra