Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Madárbarát kert

2020. 02. 02. 18:26

madar kertTengelic, Csicsörke, Füstifecske, Molnárfecske, Vörösbegy, Feketerigó és még hosszan sorolhatnám. Van, amelyiknek a nevét sem hallottad, s van, amelyiket jól ismered, pedig szinte nap, mint nap jelen van a kertedben, feltéve, ha az madárbarát. Ha szeretnéd szárnyas kis barátaidat biztonságban tudni egész évben, törekedj a madárbarát kert kialakítására! 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

A műfű előnyei

2019. 07. 22. 7:25

mufuMűfüvet lehet választani ránézésre – szín, vagy szálhosszúság, sűrűség szerint – de nem biztos, hogy a legcélravezetőbb. Összefoglaljuk a műfű választás legfontosabb szempontjait és felsoroljuk, kinek, milyen előnnyel jár a műfű választása.

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Két éve történt, hogy egy fagyos-havas-esős, egyszóval csúszós időben egy nagy rendezvényközpont parkjában az általunk gyártott gumilapokat láttam viszont. A rendezők a márványburkolatú lépcsőkre rakták le a ReFlex gumilapokat, mindenféle rögzítés nélkül, hogy csúszásmentesítsék ezt a vizes időben egyébként igen csúszós felületet. Ha próbált már ilyen márvány lépcsőn fel- vagy lemenni hóesésben, akkor biztosan tapasztalta, mennyire veszélyes tud lenni. A gumilapoknak köszönhetően azonban a tömeg örömmel és biztonságosan tudott közlekedni a cudar idő ellenére. A gumilapok alja remekül tapadt a vizes márványhoz, a teteje pedig az emberek cipőjéhez, így a probléma megoldódott.


Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Gera Zoltál West Bromwich rangadóWest Bromwichról a foci kedvelőinek minden bizonnyal a West Bromwich Albion és Gera Zoltán jut az eszükbe, hiszen a válogatottunk csapatkapitánya az itt eltöltött közel 8 év alatt mindenki számára emlékezeteset alkotott (olyannyira, hogy 2017-ben beválasztották a WBA történetének legjobb igazolásai közé).

West Bromwichban azonban nem csak a labdarúgó csapat ért el sikereket, hanem mások is. Többek között Pete Rana, aki 1982-ben úgy döntött, hogy bezárja évi 3 millió fontot (kb. 1mrd Ft) hozó korábbi vállalkozását (ami állítása szerint nem vezetett sehová), és infravörös hősugárzók gyártásába kezd.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Rákkeltő-e a Taishan műfű is?

2016. 11. 03. 10:41

Az elmúlt hetekben számos fórumon lehetett olvasni a műfű feltételezett rákkeltő hatása miatti riadalomról, például olyan címekkel, hogy „Gyilkos focipályák: százával szedik áldozataikat!”,vagy hogy „Mintegy 30 műfüves pályát zártak be Hollandiában a rákveszély miatt”. A kérdés a mi cégünket is közvetlenül érinti, hiszen 2015 óta a világ egyik vezető műfű gyártó cégének termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Éppen ezért igyekeztünk utánajárni, hogy a mi műfüveink vajon mennyire lehetnek károsak a vásárlók egészségére?

Állat barát Taishan műfű 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Amikor az ember a gyermekének szeretne vásárolni bármit is, gyakran kerülhet a bőség zavarába. Nincs ez másként a játszótornyok, vagy játszóvárak esetében sem. Ezzel az írással abban szeretnénk Önnek segíteni, hogy az idei trendek alapján melyek a leginkább közkedvelt típusok. Elöljáróban annyit még érdemes megjegyeznem, hogy a lista összeállításánál kicsit fájó szívvel kellett megállapítanom, hogy több nagyon klassz játék is lemaradt róla, tehát választás előtt érdemes körülnézni azért a teljes kínálatunkban, mert lehet, hogy Ön éppen azok között fogja megtalálni „az igazit”. Lássuk hát a listát!

Jungle Gym játszótér Boat modullal

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű simogatás ma olyan szokás lett, mint amikor az akciós dinnye megérkezik az áruházba: jönnek a vevők, és mindenki elkezdi bőszen kopogtatni őket nagy szakértelemmel. Mivel mindenki kopogtatja, ezért senki nem akar butának tűnni, de az emberek nagy részének (főleg városban) fogalma sincs, hogy mit kellene hallania.

Ha valaki eljut arra a pontra, hogy teraszára, vagy kertjébe műfüvet szeretne, és meglátja a hatalmas kínálatot, könnyen úgy járhat, mint az egyszeri dinnyevásárló: ha nem tudjuk a döntési szempontokat, marad a műfű simogatása, ami megfelelő ismeret hiányában a dinnyekopogtatással azonos eredményt hoz, tudniillik teljesen bizonytalan kimenetelű...

Műfű a kertben

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

ReFlex Grand: Gondolkodj nagyban!

2016. 03. 31. 10:09

Megérkezett a ReFlex gumitégla család legújabb tagja, a ReFlex Grand. Ahogy a neve is mutatja, ez nem egy szokványos gumilap, hanem méreteivel és tulajdonságaival egyaránt kiemelkedik a tömegből.

Reflex grand gumilap

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Egy éve készült el az első Nádland Kft. által épített iskolakert a budapesti Bornemisza Péter Gimnáziumban. A projekt különlegessége, hogy az iskolakert tervezésében és megvalósításában fővédnökként részt vett dr. Bálint György, azaz a TV-ből jól ismert Bálint Gazda. Az iskolakert átadását követően 3 szakpedagógus kiképzése kezdődött meg, akik elsősorban természetismeret órán kezdték el használni külső osztályteremként az iskolakertet, a pedagógusokkal folyamatos a konzultáció.

Bálint György iskolakert

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

A gumilap gyártás egy érzékeny műfaj, sok tényezőre oda kell figyelni, hogy a legjobb minőségű lapok jöjjenek ki a gyártóüzemből. A nagy volumenű gyártásból időről-időre kikerülnek másod- és harmadosztályú termékek, amik hónapok alatt szépen össze tudnak gyűlni a raktárunkban. A legtöbb ilyen értékcsökkent gumilap használati értékét tekintve teljesen megegyezik az első osztályú lapokkal, csupán esztétikai hibák találhatók rajtuk.

érték csökkent gumilap

Tovább olvasom
6 Komment | Létrehozta Kovács István