Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

Elektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

ADAX Neo Wifi termosztát

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű előnyei

2019. 07. 22. 7:25

Műfüvet lehet választani ránézésre – szín, vagy szálhosszúság, sűrűség szerint – de nem biztos, hogy a legcélravezetőbb. Összefoglaljuk a műfű választás legfontosabb szempontjait és felsoroljuk, kinek, milyen előnnyel jár a műfű választása.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra
Tény, hogy minden gyermek szeret sarazni, homokozni, tegye azt az udvaron, játszótéren, a Balaton, vagy valamely tenger partján. Látszólag ez csak egy jó mulatság, amit a gyerekek ösztönösen szeretnek, de a valóság ennél sokkal komplexebb! A homokozás egyfelől fontos fizikai tényezőket fejleszt, másfelől igen komplexen hat az érzékszervekre.Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra
A fronthatások kapcsán keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét…a viccet félretéve, sajnos a fronthatásokkal kapcsolatban nem segíthetünk, de ahogy az esős, csúszós idő okozta kellemetlenségek és balesetek elkerülésére megoldást kínálunk ReFlex gumilapokkal, úgy legyen szó teraszról, kertről, lakásról, házról számtalan megoldást kínálunk árnyékolásra kint és bent egyaránt!Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra
Senkitől nem várható el, hogy egy nagyobb bevásárlásra gyalogosan, vagy kerékpárral érkezzen, még az igazán „ökotudatos”, kiemelkedően elszánt környezetvédők sem gondoljuk, hogy szívesen cipelnének mindent haza, de lássuk be, kis-, és nagybevásárlások alkalmával is tehetünk környezetünkért függetlenül attól, épp milyen céllal, mihez keresünk terméket.Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Biztos vagyok benne, hogy senkinek nem kell hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, de a rohanó hétköznapokban könnyen megfeledkezünk róla, hogy apró tettekekkel is óvhatjuk, segíthetjük környezetünket. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Miért pont fészekhinta?

2019. 05. 31. 10:37

Azzal nem árulunk el újdonságot, hogy szakértők által bizonyított tény, a hintázás nem csak örömforrás, de komoly hatással van a fejlődésre is. Azonban sokan nem tudják, miért érdemes épp fészekhintát választani...

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

A felfújható/gumimedence szó hallatán - szinte - mindenkinek a nyár, az otthoni, vagy a strandon, hotelben eltöltött kellemes szabadidő és pancsolás jut az eszébe, Gondolt azonban már arra is, mit tesz majd a medence alá, hogy az ne tegye tönkre a füvet, vagy éppen a talaj, amire helyezik, ne tegye tönkre a medencét és még csúszásmentes, biztonságos is legyen?

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

A csúszda maga a csoda. Nincs olyan gyerek a világon, aki ne könyörögne a játszótéren "csak még egyet" századszor sikítva anyának, ha csúszdázásról van szó. Lássuk be, a csúszdázás a gyerekkor meghatározó élménye, ami bizony felnőttként is kísért minket.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István

A gyermekek a játék és a kapcsolódó eszközök révén ismerkednek meg környezetükkel. Játék közben fedezik fel az őket körülvevő világot, így ismerkednek meg textúrákkal, formákkal, hangokkal, színekkel és ízekkel egyaránt. Szociális, fizikai és kognitív - azaz megismerő, gondolatra ébresztő - fejlődés: mindezekre kihat az életkornak megfelelően választott játék. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István