Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

ReFlex Fitness Puzzle gumilapok

2020. 03. 18. 14:54

Otthoni körülmények között edzel, de szeretnéd tökéletesre fejleszteni a berendezést az eszközparkod mellett? Edzőtermet üzemeltetsz, vagy készülsz nyitni és az ideális burkolatot keresed? Megtaláltad!

Tovább olvasom

Címkék:

0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Nem kell aktivistának lenni ahhoz, hogy valaki csökkentse ökológiai lábnyomát, illetve hogy környezettudatosan éljen. Apró lépések, gondolatok tettek: átgondolt, pl. madárbarát kert kialakítása, zöld termékek vásárlása és természetesen a felnövekvő generáció "zöld" irányba terelése. Alábbi blogunkban összegűjtöttük azokat a programokat és ifjúságnevelő programokat, melyek egy (még) zöldebb világ felé vezet(het)nek.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Kis kertészek nagy barátai

2020. 02. 28. 11:38

Míg régen a kert, a föld rendben tartásának és művelésének tudománya generációról generációra szállt, ma már rengeteg szakkönyv, videó stb. áll a rendelkezésére mindazoknak, akik szeretnének kertészkedni. Számos technika és segédanyag szolgálja a hasznos és szép kert kialakítását. Korábbi blogunkban a madárbarát kert lehetőségére hívtuk fel a figyelmet, de ahogy közeledik a tavasz, itt az ideje a speciális anyagokról is szót ejteni.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Madárbarát kert

2020. 02. 02. 18:26

Tengelic, Csicsörke, Füstifecske, Molnárfecske, Vörösbegy, Feketerigó és még hosszan sorolhatnám. Van, amelyiknek a nevét sem hallottad, s van, amelyiket jól ismered, pedig szinte nap, mint nap jelen van a kertedben, feltéve, ha az madárbarát. Ha szeretnéd szárnyas kis barátaidat biztonságban tudni egész évben, törekedj a madárbarát kert kialakítására!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Garázsvásár

2019. 12. 02. 15:29

Gyere el te is 12.02-12.20. között hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között budapesti telephelyünkre és válogass kedvedre első, rendhagyó garázsvásárunk keretein belül értékcsökkent, jelentős árkedvezménnyel kapható termékeink között!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Nyílászáró szigetelés

2019. 11. 06. 11:30

35% kedvezményre már Te is felfigyelsz, ugye? Tudtad, hogy akár ennyit is megtakaríthatsz fűtésszámládon, ha megfelelően szigeteled ablakaidat? Igaz ugyan, hogy ma már több lehetőség adódik a nyílászárók korszerűsítésére, azonban több tényező miatt is elmaradhat, vagy későbbi időpontra tolódhat a csere, de addig is érdemes gondoskodni a megfelelő szigetelésről.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra
Hőszivattyú, napkollektor, falfűtés, geotermikus fűtés…sorolhatnánk hosszasan, azonban az első, ami az olvasó eszébe jut, hogy bár mind kitűnő alternatíva a fa, illetve gáz kiváltására, egy meglévő rendszer teljes, vagy részbeni cseréjénél, kiegészítésénél jelentős költségekkel járhat.Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

Elektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

ADAX Neo Wifi termosztát

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű előnyei

2019. 07. 22. 7:25

Műfüvet lehet választani ránézésre – szín, vagy szálhosszúság, sűrűség szerint – de nem biztos, hogy a legcélravezetőbb. Összefoglaljuk a műfű választás legfontosabb szempontjait és felsoroljuk, kinek, milyen előnnyel jár a műfű választása.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra
Tény, hogy minden gyermek szeret sarazni, homokozni, tegye azt az udvaron, játszótéren, a Balaton, vagy valamely tenger partján. Látszólag ez csak egy jó mulatság, amit a gyerekek ösztönösen szeretnek, de a valóság ennél sokkal komplexebb! A homokozás egyfelől fontos fizikai tényezőket fejleszt, másfelől igen komplexen hat az érzékszervekre.Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Nagy Nóra