Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
A gyerek, aki esélyt kapott az életre

Látod azt a kislányt ott a képen? Találkozhattál már vele fotókon itt is, Facebookon, Instagramon, TikTokon videókban. Ő a lányom. Hogy miért írom ezt le? Mert március 25. a magzatgyermekek világnapja, ezen a napon emlékezünk meg a megfogant gyermekekről. És ez a világnap kicsinyke családunk számára fontos.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni
Mi az a gumiburkolat?

Mi az a gumiburkolat?

2023. 03. 01. 10:05

Az megvan, amikor bekerülsz egy társaságba, ahol mindenki tudja, miről van szó, te pedig csak állsz ott, mint Joey a Jóbarátokban, és egyetértőn bólógatsz, pedig fogalmad sincs, miről beszélnek…?

Na, én pont így éreztem magam, amikor a Nádlandnál kezdtem dolgozni. Mindenki másnak teljesen egyértelmű volt, miről beszélnek, amikor a gumitégláról, másnéven gumilapról volt szó.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni
Így hintáztok ti - Avagy a legnépszerűbb hintaülőkék 2022-ben

Amikor az ember a gyermekének szeretne vásárolni bármit is, gyakran kerülhet a bőség zavarába, hiszen a kínálat hatalmas, és nyilván mindannyian a legjobbat szeretnénk a gyermekünknek, meg ha lehet, akkor a pénztárcánknak is…

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István
Menőség a minőség / a minőség a menőség

A te gyermeked is most még biztosan farsangi lázban ég, a fő téma, hogy milyen legyen a jelmez, ami senki másnak nincs majd a csoportban. Legyen egy jól bevált Disney hercegnő vagy szuperhős? Netán valami extrémebb ötlet jön, mint a vattacukor vagy a baktérium?

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni
Puzzle - Szuper kikapcsolódás mindenkinek!

Tudod honnan ered a puzzle? Van ötleted, hogy egyáltalán miért jó kirakózni, és kinek is való tulajdonképpen? 
Ebben a cikkben olvashatsz egy kis összeállítást arról, hogy miért is olyan nagyszerű játék a puzzle!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Őszi teendők a kertben

2022. 08. 31. 21:39

oszikertiteendok Az őszi kertészkedés lényege a kültéri terep felkészítése a télre – ugyanakkor a munka mellett még élvezhetjük a nyári munka gyümölcseit is. Ez az időszak a zöldségek és gyümölcsök szedéséről és a kert rendbetételéről szól.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deli Szilvia


 

Nincs is jobb annál, mint egy forró nyári napon a saját medencédben lehűteni magad– akár egy fárasztó munkanap után. Vagy meghúzódni az árnyékban egy hideg üdítőt szürcsölgetve, miközben gyermekeid önfeledt fürdőzését figyeled a saját, privát strandotokon.

Tovább olvasom

Címkék:

0 Komment | Létrehozta Domokos Attila

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

  Pozitív vásárlói visszajelzés érkezett.

 

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni