Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Fedezd fel a különbségeket: Apácarácsok és virágfuttatók

Az apácarácsok és virágfuttatók mind esztétikai, mind funkcionális szerepet játszanak a kert és a terasz kialakításában. Az apácarácsok finom mintázatukkal és sokoldalúságukkal ideálisak térelválasztásra és dekorációra, míg a virágfuttatók erős szerkezetükkel kifejezetten a futónövények támogatására szolgálnak. A választás az egyedi igényektől és a tervezett felhasználástól függ.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Ünnepeljük együtt a Gyermeknapot: Egy kis áttekintés és program ötletek

A Gyermeknap május utolsó vasárnapján ünnepelt különleges nap, mely a gyermekek jogaira és jólétére hívja fel a figyelmet. Eredete az 1920-as évekre nyúlik vissza, és célja, hogy emlékeztessen minket a gyermekek fontosságára és jogaik védelmére. Ezt a napot családi programokkal, ajándékokkal és közös élményekkel tehetjük emlékezetessé a kicsik számára. Az ünneplés nem csupán játékokról szól, hanem a gyermekek iránti szeretet és törődés kifejezéséről is.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Pünkösd: Az ünneplés és a közösségi élmények időszaka

Pünkösd, a kereszténység egyik jelentős ünnepe, amelyet a Szentlélek kiáradásának és az egyház megalapításának napjaként ünneplünk ötven nappal Jézus Krisztus mennybemenetele után. Ez az alkalom arra inspirál, hogy a család és barátok együtt ünnepeljenek a szabadban, kerti partival vagy piknikezéssel, élvezve a természet újjászületését és az összetartozás hangulatát.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Anyák napja: Egy ünnep tele szeretettel és hálával

Az anyák napja eredete az ókorig nyúlik vissza, de a modern ünnep kialakulása az 1800-as évek Amerikájában kezdődött. Magyarországon 1925 óta ünneplik május első vasárnapján, az alkalom pedig szeretet és hálakifejezés lehetősége édesanyáink iránt. Az ünnep során virágokkal, ajándékokkal és minőségi idővel fejezzük ki tiszteletünket és szeretetünket az anyák felé.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Fungoo - Móka és megbízhatóság

A Fungoo márka gyártója az Apila, egy lengyelországi székhelyű vállalat, amely magas minőségű, fa alapanyagból készült lakossági játszóterek gyártására specializálódott. Termékeik a biztonság, a fenntarthatóság és a kiváló ár-érték arány jegyében készülnek, és megfelelnek az EN:71 európai biztonsági szabványoknak. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Tavaszi újítások a teraszon vagy az erkélyen

Változtasd át teraszodat vagy erkélyedet oázissá: nem kell más csak néhány szép virág, egy szép burkolat, egy kis belátásgátlás, és máris kész a saját kis paradicsomod! 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
A kertünk észrevétlen őrei: Rovar- és méhszállások

A beporzó rovarok, mint a méhek és a lepkék, létfontosságúak a növények beporzásához és a biológiai sokféleség fenntartásához. Sajnos élőhelyük csökkenése és a vegyszerek használata miatt veszélyeztetettek. A rovar- és méhszállások pótolják az elveszett élőhelyeket, menedéket és fészkelőhelyet biztosítva a beporzók számára. A rovarszállások kihelyezése a kertben segít a beporzásban, a kártevők természetes ellenőrzésében és a környezetünk védelmében.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Tegyük maradandóvá az idei húsvétot

A húsvét nem csak a tavasz beköszöntét ünnepli, de Jézus Krisztus feltámadását is. Tökéletes alkalom a családi összejövetelekhez, aktív pihenéshez és közös élmények szerzéséhez. Legyen szó dekorálásról, sütés-főzésről, kincskeresésről, kirándulásról, filmnézésről vagy látogatásról, a lényeg a minőségi idő eltöltése a szeretteinkkel.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli
Blue Rabbit: a kerti móka és kaland fellegvára

A Blue Rabbit egyedülálló kerti játszótér gyártó, mely varázslatos kalandparkká alakítja át a kertet, örömteli és fejlesztő játékélményt nyújtva gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Termékeik kreatív szabadságot biztosítanak, fejlesztik a motoros készségeket és  hosszú távon is biztonságosak. Moduláris jellegüknek köszönhetően a játszótornyok egyedivé alakíthatóak, könnyen telepíthetőek.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos
Zöld kert, friss kezdet

Zöld kert, friss kezdet

2024. 03. 12. 11:38

A várva várt tavasz beköszöntével úgy éled a kertészkedés iránti vágy, ahogy a természet is megújul. Az első virágok és fűszálak megjelenése inspirál bennünket, hogy kertünkbe mi is friss életet leheljünk. A tavaszi időszak nemcsak a természet megújulását jelenti, hanem kertészek számára is izgalmas lehetőséget kínál. A cikkben összegyűjtöttük a tavaszi kertészeti teendőket és tippeket, segítve abban, hogy kerted a nyár színes virágokkal és friss terményekkel teli paradicsommá váljon.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli