Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
A járvány miatt előfordulhatnak késések a rendelésfeldolgozás és házhoz szállítás esetén,
de mindent megteszünk a rendelések mielőbbi teljesítése érdekében.

A Nádland Kft. koronavírussal kapcsolatos tájékoztatója


Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a jelenlegi járvány nagy mértékben megváltoztatta a megszokott üzletmenetet, ami a Vásárlóink kiszolgálására is hatással van. Amellett, hogy minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a járványt elkerüljük és terjedését korlátozzuk, 3 fő kihívással nézünk szembe:

  1. A fennálló helyzet miatt az átlagosnál több online megrendelést kapunk, aminek egyrészt örülünk, másrészt ez azt is eredményezi, hogy esetenként az elvártnál lassabban tudjuk ezeket teljesíteni. Ugyanez igaz az emailekre és telefonokra való válaszolásra is.
  2. Mivel országos szinten általánosan megnövekedett az internetes rendelések száma, a futárszolgálatok hetek óta a kapacitásuk maximuma felett teljesítenek, ami szintén maga után vonhat késéseket, pontatlanságokat. Óriási köszönet a futároknak, és a futárcégeknek a helytállásért.
  3. Mivel sok polgártársunk ezt az időszakot az otthona, kertje szépítésére használja fel, így bizonyos termékekre Európa szerte készlethiányok és szállítási csúszások alakultak ki. Ezekről igyekszünk a termékoldalakon tájékoztatást adni.

 

Ne feledjék: Vigyázzanak magukra és aki teheti maradjon otthon!

 

Köszönjük megértésüket!

 

A Nádland Kft. vezetősége