Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Páratlan megoldás új és régi otthonokban: A párátlanító berendezés előnyei

A modern építészet csodákra képes: gyorsan elkészülő házak, lenyűgöző designok. Ám a gyorsaság veszélyekkel is járhat. Tudtad, hogy a friss vakolat, festék és egyéb építőanyagok jelentős mennyiségű vizet tartalmaznak? És ami még fontosabb: tudod-e, milyen veszélyekkel járhat, ha ezek a nedvességi források nem száradnak ki megfelelően?

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli

Nyílászáró szigetelés

2019. 11. 06. 11:30

35% kedvezményre már Te is felfigyelsz, ugye? Tudtad, hogy akár ennyit is megtakaríthatsz fűtésszámládon, ha megfelelően szigeteled ablakaidat? Igaz ugyan, hogy ma már több lehetőség adódik a nyílászárók korszerűsítésére, azonban több tényező miatt is elmaradhat, vagy későbbi időpontra tolódhat a csere, de addig is érdemes gondoskodni a megfelelő szigetelésről.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Válassza a Wifi vezérlést!

2019. 07. 24. 11:00

adax neo wifiElektromos fűtőpanel WiFi vezérléssel. Igen, a mai világban, amikor minden perc számít kiemelkedően fontos, hogy a háztartási gépeink mellett a fűtést is tudjuk távolról szabályozni. Ebben segít az ADAX Wifi termosztát rendszere.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

arnyekoloA fronthatások kapcsán keresse fel háziorvosát, gyógyszerészét…a viccet félretéve, sajnos a fronthatásokkal kapcsolatban nem segíthetünk, de ahogy az esős, csúszós idő okozta kellemetlenségek és balesetek elkerülésére megoldást kínálunk ReFlex gumilapokkal, úgy legyen szó teraszról, kertről, lakásról, házról számtalan megoldást kínálunk árnyékolásra kint és bent egyaránt!

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

Ablakszigetelés? Minek az…?

2019. 01. 17. 11:42

Ablakszigetelés

Az ablakszigeteléssel kapcsolatos első sztereotípia, az első gondolat, ami erről a szóról az embereknek az eszébe jut, hogy a meleget a lakásban lehet tartani az ablakszigetelés segítségével, így emelve a belső hőmérsékletet, csökkentve a költségeket. Az emberek többsége ismeri ezt a tényt, de nem minden esetben hiszik el, hogy ez így is van!

Pedig az ablakszigeteléssel valóban „csodákat” lehet tenni. Természetesen hőmérséklet kontra fűtési költségek aránya függ a ház vagy lakás típusától és minőségétől is, hiszen egy központi fűtéses panellakásban, ahol nincs egyedi fűtésmérő nem lehet csökkenteni a fűtés költséget, mert az állandó és független a fogyasztástól, de lehet emelni a lakás hőmérsékletét.

Mivel a lakás hőmérséklete magasabb lesz, a szellőztetést is könnyebb szívvel végzik el a lakók. A szellőztetések hatására csökkenhet a páratartalom, ami pedig a penészgombák elszaporodását gátolja.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Róbert Tóth

Gera Zoltál West Bromwich rangadóWest Bromwichról a foci kedvelőinek minden bizonnyal a West Bromwich Albion és Gera Zoltán jut az eszükbe, hiszen a válogatottunk csapatkapitánya az itt eltöltött közel 8 év alatt mindenki számára emlékezeteset alkotott (olyannyira, hogy 2017-ben beválasztották a WBA történetének legjobb igazolásai közé).

West Bromwichban azonban nem csak a labdarúgó csapat ért el sikereket, hanem mások is. Többek között Pete Rana, aki 1982-ben úgy döntött, hogy bezárja évi 3 millió fontot (kb. 1mrd Ft) hozó korábbi vállalkozását (ami állítása szerint nem vezetett sehová), és infravörös hősugárzók gyártásába kezd.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

2016 július első napjától a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehet benyújtani a pályázatokat az Otthon Melege Program Családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogramjára. Ennek keretében akár 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz lehet jutni. A keret viszont korlátozott, úgyhogy érdemes jó előre elkészíteni a pályázati anyagot. A tájékoztatóból kiderül, hogy a támogatást szigetelő rendszerekre, fűtés korszerűsítésre és megújuló energiaforrások felhasználására lehet elnyerni.

Napelem energia megtakarítás

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Ulica Solar napelemek: nekünk bevált

Jászberényi út

Egy éve írtam arról, hogy mielőtt belevágnánk a napelem rendszerek nyilvános forgalmazásába és telepítésébe, saját magunk szerettük volna tesztelni az általunk kiválasztott termékeket (Napelem rendszer a Nádlandban). Ez azért volt fontos számunkra, mert egyszerűen tisztességtelennek éreztük volna ilyen komoly beruházásba belevinni az ügyfeleinket úgy, hogy magunk nem vagyunk megbizonyosodva 100%-ig a rendszer minőségéről és hatékonyságáról.

Nos, épp tegnap volt egy éve, hogy a Nádland Pest áruházban elindult az Ulica Solar napelem rendszer energiatermelése, és örömmel jelenthetem, hogy nem csalódtunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Bambusz postaládaA bambusz egy nagyon érdekes és izgalmas alapanyag de ahhoz, hogy igazán szép munkát lehessen készíteni, komoly odafigyelés, és némi előismeret szükséges, mert a mi klímánkon egész máshogy viselkedik, mint az eredeti élőhelyén. Az alapanyag beszerzése, tárolása, előkészítése, feldolgozása és beépítése során is okozhat meglepetéseket. Ügyes kivitelezéssel azonban egészen különleges egzotikus hangulatot sugároz, és ha megfelelő érzékkel kombináljuk kő és fa alapanyagokkal rendkívül tartós és esztétikus szerkezeteket kaphatunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A Magyarország területére eső napenergia 457.000 PJ (Peta Joule) nagyságú. A napelemeknek köszönhetően ezt az ingyen energiát könnyen a hasznunkra fordíthatjuk. Összehasonlításképpen: A paksi atomerőmű valamivel kevesebb, mint 60 PJ áramot termel évente, tehát joggal mondhatjuk, hogy komoly potenciál van a napenergiában.

Napelem alapok

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Istvan Kovacs