Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Formabontó formába hozás

Formabontó formába hozás

2024. 02. 29. 15:22

Olvasd el cikkünket, amelyben arra ösztönzünk, hogy tavaszra formába hozd magadat! Ismertetjük az egészséges táplálkozás, testi-lelki harmónia és az otthoni edzés jelentőségét, akár saját edzősarok kialakításával. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
A megtakarítás művészete: Többet kapni kevesebb pénzért

Az XXL ajánlatok az intelligens megtakarítás művészetét kínálják - lehetővé téve, hogy kevesebb pénzért többet kapj! Nem csupán a termékek mennyiségéről szólnak, hanem az egységár kedvezőbbé válásáról is. Legyen szó otthoni, kerti vagy szabadidős projektekről, az XXL méretű csomagok segítenek gazdaságosan vásárolni, miközben időt és pénzt takarítasz meg a legjobb minőségű termékekkel. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Amikor a gumilap többet árt, mint használ

Gumilapot játszótérre eséscsillapítás miatt, az ott játszó gyermekek testi épségének védelme miatt telepítünk. Bár a „Mi is felnőttünk valahogy, pedig a beton talajra estünk a beton csúszdáról!” tábor sokat hallatja a hangját, felelősségteljes szülőként abban mindenképp egyetérthetünk, gyerekeink biztonsága kiemelkedően fontos számunkra. Ezért remek dolog, hogy az ütéscsillapító gumiburkolat telepítése rohamtempóban terjed, hiszen az egyik legjobb, legpraktikusabb és legidőtálóbb megoldás játszótéri talajnak.

Azonban a címben szereplő eset is gyakran előfordul. A rosszul telepített gumilap sajnos egy idő után akár rosszabb, balesetveszélyesebb körülményeket eredményezhet, mintha nem lenne egyáltalán gumilap. Ezért fontos, hogy ha már egy komoly összeget kiadtál erre az egyébként nagyon hasznos játszótéri burkolatra, akkor a telepítésen történő spórolással ne vesszen kárba a befektetésed.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Gothár Fanni
Mi az a gumiburkolat?

Mi az a gumiburkolat?

2023. 03. 01. 10:05

Az megvan, amikor bekerülsz egy társaságba, ahol mindenki tudja, miről van szó, te pedig csak állsz ott, mint Joey a Jóbarátokban, és egyetértőn bólógatsz, pedig fogalmad sincs, miről beszélnek…?

Na, én pont így éreztem magam, amikor a Nádlandnál kezdtem dolgozni. Mindenki másnak teljesen egyértelmű volt, miről beszélnek, amikor a gumitégláról, másnéven gumilapról volt szó.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Gothár Fanni


 

Nincs is jobb annál, mint egy forró nyári napon a saját medencédben lehűteni magad– akár egy fárasztó munkanap után. Vagy meghúzódni az árnyékban egy hideg üdítőt szürcsölgetve, miközben gyermekeid önfeledt fürdőzését figyeled a saját, privát strandotokon.

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Domokos Attila

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

  Pozitív vásárlói visszajelzés érkezett.

 

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Gothár Fanni

ReFlex Fitness Puzzle gumilapok

2020. 03. 18. 14:54

puzzle rubber tile

Otthoni körülmények között edzel, de szeretnéd tökéletesre fejleszteni a berendezést az eszközparkod mellett? Edzőtermet üzemeltetsz, vagy készülsz nyitni és az ideális burkolatot keresed? Megtaláltad!

 

 

 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Nagy Nóra

medence gumilapA felfújható/gumimedence szó hallatán - szinte - mindenkinek a nyár, az otthoni, vagy a strandon, hotelben eltöltött kellemes szabadidő és pancsolás jut az eszébe, Gondolt azonban már arra is, mit tesz majd a medence alá, hogy az ne tegye tönkre a füvet, vagy éppen a talaj, amire helyezik, ne tegye tönkre a medencét és még csúszásmentes, biztonságos is legyen?

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra