Meghívó

Nádland OMÉK Szeretettel meghívjuk hétvégén a Hungexpo területén rendezett OMÉK kiállításra! A Nádland Kft. standja az A pavilonban, a Budapest régió területén található.

Mi már szerda óta kint vagyunk, és tanúsíthatjuk, hogy az OMÉK remek program nem csak a mezőgazdasági, vagy élelmiszeripari szakemberek számára, hanem családok számára is. A kiállításon számos kiállítónál van lehetőség minőségi élelmiszerek, illetve egyéb termékek vásárlására is, valamint rengeteg családi program is várja a látogatókat.

Kiemelt programok a Nádland standjánál:

Bálint György gazdaVasárnap 14 órától Bálint Gyuri bácsi, azaz Bálint gazda, az ország kertésze tart előadást az OMÉK Budapest régió nagyszínpadán, majd ezt követően standunkon lehetőség lesz személyesen is találkozni vele, hiszen dedikálni fogja Magaságyás – a mini édenkertcímű könyvét.

Ugyanebben az velünk leszSzalontai Kriszta is, aKertpedagógia című könyv szerzője, aki a gyerekeknek tartott foglalkozások mellett szintén dedikálja nagy sikerű könyvét.

Weisz FanniVasárnap eljön hozzánk Weisz Fanni fotómodell, szépségkirálynő, esélyegyenlőségi aktivista is, aki az általunk is támogatott Love All Help All Foundation közösségi adományozó szervezet nagykövete lett néhány nappal ezelőtt. Fanni és a LaHa csapata bemutatja ezt a merőben új adakozási formát, aminek keretében plusz kiadások nélkül támogathatja bárki online vásárlásaival az általa preferált nonprofit szervezeteket.

 

Péntek. szombat, vasárnap egész nap:

Kertpedagógiai foglalkozások

A gyerekek Lukács István kollégánk szórakoztató és interaktív előadása keretében megismerhetik a különböző kerti haszon- és fűszernövényeket, valamint kipróbálhatják, hogy formájuk, vagy illatuk alapján felismerik-e a különböző növényfajtákat.

mYnest bemutató

A Máté Bence világhírű madárfotóssal együtt kifejlesztett detektívüveges madárles-játszótér élőben megtekinthető és kipróbálható. A gyerekek a mYnestbe beülve megtapasztalhatják, milyen lehet „Máté Bencének lenni” és detektívüveg mögül szemlélni a külvilágot.

Találkozzunk az OMÉK-en!

2015 OMÉK Nádland