A Blue Rabbit nem csupán egy átlagos kerti játékokat gyártó cég. A belga manufaktúra innovatív, egyedülálló és kiváló minőségű termékeivel a kert átalakul egy varázslatos kalandparkká, ahol a gyerekek (és akár a felnőttek is) örömteli és fejlesztő játékélményben részesülhetnek.

A Blue Rabbit játékok varázsa

  • Kreatív szabadság: A klasszikus hintáktól és csúszdáktól a modern játszóvárakig a Blue Rabbit lenyűgöző választéka teret enged a kreativitásnak, a fizikai aktivitásnak és a szociális interakciónak. Minden termék a képzelet szárnyalására ösztönöz, miközben fejleszti a motoros készségeket, a koordinációt és az egyensúlyt.
  • Biztonság és tartósság: A Blue Rabbit játszótornyok kiváló minőségű, időjárásálló anyagokból készülnek, szigorú biztonsági előírások betartásával. A gondos tervezés és gyártás eredményeként a játékok hosszú éveken át ellenállnak a játék hevének, és a természet viszontagságainak.
  • Moduláris bővíthetőség: A Blue Rabbit játékok nem csupán önmagukban nyújtanak órákig tartó szórakozást, de moduláris és bővíthető jellegüknek köszönhetően egyedivé alakíthatók a kert mérete és a gyerekek igényei alapján. A Blue Rabbit 2.0 moduláris játszótorony-rendszer igazi paradicsomot teremt a kalandvágyó lurkók számára, csúszdákkal, hintákkal, homokozóval és rengeteg kiegészítővel.
  • Könnyű telepítés: A Blue Rabbit játszóterek telepítése nem okoz fejtörést. A szükséges alapanyagokkal és kézikönyvvel együtt, bárki könnyedén összeszerelheti őket, így a kert egy szempillantás alatt átalakulhat a móka és kacagás színterévé.

A Blue Rabbit filozófia:

A Blue Rabbit számára a kert nem csupán zöldövezet, hanem a játék, a nevetés és a kalandok varázslatos tere. A cég elkötelezett amellett, hogy a gyerekek számára a szabadtéri játék a fejlődés és a boldogság forrása legyen. A Blue Rabbit játszóterekkel a kert egy varázslatos szigetté válik, ahol szárnyalhat a képzelet, és a közös játék csupa móka és kacagás lesz minden gyermek számára!