műfű

Az olimpiai játékok legnagyobb beszállítója

Ha ez a név első hallásra most még nem mond semmit, biztosíthatom, hogy ez csak egy átmeneti állapot. A Taishan Sports ugyanis a közelgő 2016-os Rio de Janeiro-i Olimpia egyik legnagyobb beszállítója. Eddigi legnagyobb projektjük a 2008-as pekingi olimpia volt, ahol az olimpiák történetének legnagyobb beszállítójává léptek elő. Még soha nem volt olyan gyártó, aki egyetlen olimpiára annyi mindent szállított volna, mint a Taishan Sports 2008-ban. Emellett termékei ott voltak a Shanghai Universiade-n és számos más nagy sporteseményen is.

Műfű a FIFA ajánlásávalA FIFA ajánlásával

A Taishan a kínai műfű gyártók közül először szerezte meg a FIFA egy csillagos, majd két csillagos minősítését, ami a labdarúgó műfüvek legmagasabb kategóriája, de a nemzetközi gyeplabda szövetségnél is a kiemelt partnerek között szerepel. Minden termékük garantáltan UV stabil és nehézfém mentes, megbízhatóságukra a számtalan kiváló referencia mellett bizonyíték a 8 év gyártói garancia is.

 

Már Magyarországon is kapható

Taishan műfű Magyarországon

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Taishan Sports a magyar piacra való belépéshez a Nádland Kft.-vel való együttműködést választotta.

Csúcsminőségű pázsitfüvek a kínálatban

A hazai piacon először a gyártó professzionális pázsitfüvei jelentek meg 20, 30 és 40 mm-es vastagságban. Ezek a termékek minőségben és megjelenésben egyaránt felveszik a versenyt a legjobb holland és más európai pázsitfüvekkel, a hatalmas gyárból adódó méretgazdaságossági előnyök miatt azonban az áruk lényegesen

csúcsminőség taishan műfűkedvezőbb. A kínálat a tervek szerint folyamatosan bővülni fog, így már az idei év második felében újabb típusok megjelenése várható Magyarországon.

További részletekért keresse munkatársainkat telefonon, e-mailben, vagy személyesen üzleteinkben! Az elérhetőségeinkért kattintson ide: Nádland Kft. elérhetőségek