Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Márkáink: Taishan - műfű gyártás

A Taishan Group, egy jelentős ipari vállalatcsoport Kínában, 1978-as alapítása óta komoly fejlődésen ment keresztül, melynek keretében 2002-ben létrehozták a műfűgyártással foglalkozó Taishan Műfű leányvállalatot, 2004-től pedig hivatalos olimpiai beszállító lett. Az innovatív fejlesztéseik révén, mint a negatív iont kibocsátó és antisztatikus műfű, valamint az antibakteriális műfű, a Taishan előkelő helyet foglal el a műfű iparban. A cég termékei kiváló minőségűek, többek között FIFA, FIH tanúsítványokkal rendelkeznek, és megfelelnek a nemzetközi biztonsági szabványoknak. A Taishan széles termékpalettája magában foglalja a sport-, köztéri-, tájépítészeti- és lakossági célra tervezett műfüveket is, amelyek javítják a játékélményt és csökkentik a karbantartási költségeket.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Deák Molli
Szabadulj meg a kíváncsi szemektől: A tökéletes belátásgátlók a teraszodra

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb belátásgátló megoldásokat a teraszodra, hogy visszaszerezd a privát szférádat. Megismerkedhetsz a nádszövettel és a belátásgátló műanyag náddal, amelyek mindkét esetben stílusos és hatékony védelmet nyújtanak a kíváncsi szemekkel szemben. A természetes nádszövet könnyen kezelhető és autentikus hangulatot ad, míg a műanyag nád tartós és minimalizálja a karbantartást. Végül összehasonlítjuk a két megoldást, hogy segítsünk neked a legmegfelelőbb belátásgátló kiválasztásában.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Natali Deák

Két éve történt, hogy egy fagyos-havas-esős, egyszóval csúszós időben egy nagy rendezvényközpont parkjában az általunk gyártott gumilapokat láttam viszont. A rendezők a márványburkolatú lépcsőkre rakták le a ReFlex gumilapokat, mindenféle rögzítés nélkül, hogy csúszásmentesítsék ezt a vizes időben egyébként igen csúszós felületet. Ha próbált már ilyen márvány lépcsőn fel- vagy lemenni hóesésben, akkor biztosan tapasztalta, mennyire veszélyes tud lenni. A gumilapoknak köszönhetően azonban a tömeg örömmel és biztonságosan tudott közlekedni a cudar idő ellenére. A gumilapok alja remekül tapadt a vizes márványhoz, a teteje pedig az emberek cipőjéhez, így a probléma megoldódott.


Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Gera Zoltál West Bromwich rangadóWest Bromwichról a foci kedvelőinek minden bizonnyal a West Bromwich Albion és Gera Zoltán jut az eszükbe, hiszen a válogatottunk csapatkapitánya az itt eltöltött közel 8 év alatt mindenki számára emlékezeteset alkotott (olyannyira, hogy 2017-ben beválasztották a WBA történetének legjobb igazolásai közé).

West Bromwichban azonban nem csak a labdarúgó csapat ért el sikereket, hanem mások is. Többek között Pete Rana, aki 1982-ben úgy döntött, hogy bezárja évi 3 millió fontot (kb. 1mrd Ft) hozó korábbi vállalkozását (ami állítása szerint nem vezetett sehová), és infravörös hősugárzók gyártásába kezd.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Rákkeltő-e a Taishan műfű is?

2016. 11. 03. 10:41

Az elmúlt hetekben számos fórumon lehetett olvasni a műfű feltételezett rákkeltő hatása miatti riadalomról, például olyan címekkel, hogy „Gyilkos focipályák: százával szedik áldozataikat!”,vagy hogy „Mintegy 30 műfüves pályát zártak be Hollandiában a rákveszély miatt”. A kérdés a mi cégünket is közvetlenül érinti, hiszen 2015 óta a világ egyik vezető műfű gyártó cégének termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Éppen ezért igyekeztünk utánajárni, hogy a mi műfüveink vajon mennyire lehetnek károsak a vásárlók egészségére?

Állat barát Taishan műfű 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű simogatás ma olyan szokás lett, mint amikor az akciós dinnye megérkezik az áruházba: jönnek a vevők, és mindenki elkezdi bőszen kopogtatni őket nagy szakértelemmel. Mivel mindenki kopogtatja, ezért senki nem akar butának tűnni, de az emberek nagy részének (főleg városban) fogalma sincs, hogy mit kellene hallania.

Ha valaki eljut arra a pontra, hogy teraszára, vagy kertjébe műfüvet szeretne, és meglátja a hatalmas kínálatot, könnyen úgy járhat, mint az egyszeri dinnyevásárló: ha nem tudjuk a döntési szempontokat, marad a műfű simogatása, ami megfelelő ismeret hiányában a dinnyekopogtatással azonos eredményt hoz, tudniillik teljesen bizonytalan kimenetelű...

Műfű a kertben

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

ReFlex Grand: Gondolkodj nagyban!

2016. 03. 31. 10:09

Megérkezett a ReFlex gumitégla család legújabb tagja, a ReFlex Grand. Ahogy a neve is mutatja, ez nem egy szokványos gumilap, hanem méreteivel és tulajdonságaival egyaránt kiemelkedik a tömegből.

Reflex grand gumilap

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

FSB 2015Jónéhány éve szokásunkká vált, hogy meglátogatjuk a tevékenységünkhöz kapcsolódó legjelentősebb nemzetközi kiállításokat. Legfőbb célunkezzel, hogy a Vásárlóink számára el tudjuk hozni az új trendeket, fejlesztéseket, és a legjobb beszállítókkal tudjunk szerződni, hogy a legjobb termékek közvetlenül, a lehető legalacsonyabb költségek mellett el tudjanak jutni a magyar vásárlókhoz is.Múlt héten Kölnben jártunk az FSB kiállításon, ahol középpontban a játszóterek, sportpályák, gumiburkolatok és egyéb kapcsolódó termékek állnak.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

taishan műfűAkármennyire is szeretjük a természetes élővilágot, szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a műfű használata egyre inkább terjed világszerte és hazánkban is. Ez abból is látszik, hogy már a Nádlandban is felütötte a fejét a műfű, pedig mi mindig is notóriusan a természetes anyagok használatának a hívei voltunk.

Mi lehet a döntés hátterében, ami miatt egyre többen választják a műfüvet az élő gyep mellé, vagy akár helyette?

A következő néhány sorban összegyűjtöttük azokat a jellemző érveket és ellenérveket, amik a műfű lakossági használatának megfontolásakor általában előkerülnek.

Ismerje meg a műfű használatának előnyeit és hátrányait!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Istvan Kovacs