gyerek játszóvárA kerti játszóvárak legnagyobb része 3-4 éves kor alatt a magassága és kialakítása miatt nem használható biztonságosan, mivel ezeket óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára tervezik. De mi van akkor, ha ennél kisebb gyermek is szeretné használni?


A gyerekek már 1 éves kor körül elkezdenek járni, nemsokára már szaladnak, elkezdik nagy iramban felfedezni a körülöttük levő világot. Intenzíven érdeklődnek a nagyobbak által használt játékok iránt és természetesen szeretnének csúszdázni is, de a nagyobbak által használt játszóvárakra ilyen korban még nem tudnak felmászni és nem is lenne biztonságos számukra. Ha valahol van már egy játszóvár és kistestvér születik, vagy csak egyszerűen már kisebb korban szeretnének a gyermek számára egy saját kerti játszóvárat kialakítani, akkor ezzel a problémával gyakran szembesülnek.

játszóvár

Ha a gyermek tavasszal tanul meg járni, akkor 3 éves koráig akár két szezon is eltelhet úgy, hogy csupán sóvárog a nagyok által használt játszóvár után, vagy csak nagyon körültekintően, és szülői segítséggel tud rajta játszani, ami közel sem annyira élvezetes számára, mintha szabadon mozoghatna.


Erre nyújt megoldást a Blue Rabbit játszótércsalád vadonatúj terméke a Blue Rabbit @platform modul. Ez egy 60 cm magas platform, amihez az 1,2 m hosszú csúszófelülettel rendelkező Toba HDPE csúszda csatlakoztatható, tetszés szerint választható színben.

A biztonságos használat érdekében a Blue Rabbit @platform modul műanyag kapaszkodókkal van felszerelve a felmászó oldalon és a csúszdánál egyaránt.
A Blue Rabbit @platform modul nem csak Blue Rabbit játszóvárakkal kompatibilis, hanem bátran hozzáépíthető már meglevő más típusú, vagy akár egyedi építésű toronyhoz is. A modult úgy alakították ki, hogy ne lehessen róla felmászni a torony magasabb platformjára, hogy a kicsik véletlenül se juthassanak fel olyan helyekre, amik veszélyesek lehetnek számukra.


Tovább a Blue Rabbit @platform modulhoz >>>


Tovább az összes kerti játszótérhez >>>