Természetes árnyékolók

RATTAN és HASÍTOTT BAMBUSZ

A rattan és bambusz nagy előnye, hogy strapabíró és esztétikus árnyékolók, legyen szó beltéri, vagy kültéri használatról. A barna színű szövetek vastag szálaikkal különleges, egzotikus hangulatot teremtenek a kertben, a teraszon, az erkélyen, de akár a konyhában, vagy a szobában is, azonban ritkább a szövésűk, mint a hasított bambusz kivitelnek.

NÁDSZÖVET

Sűrű, horganyzott dróttal szövött nádszövet, mely ideális kerítések esztétikus borítására, s ezáltal terek egyszerű elválasztására, valamint árnyékolásra is. A termék kiváló minőségű hazai nádból készül, várható élettartama 4-5 év. A kínálatunkban megtalálható

NÁDLEMEZ

Igen esztétikus, azonban azt elsősorban dekorációs célra és extra tartóssága miatt szigetelésre, tetőfedésre javasoljuk használni.

Mesterséges megoldások

ÁRNYÉKOLÓ HÁLÓK

Igaz nem természetes megoldás és az esztétikát tekintve sem kiemelkedő látvány, de akár 99% takarást biztosító sűrűségével az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás. Kiválóan használható nagyobb területeken, hosszú kerítések, játszóterek, sportpályák körül is. Ellenálló, tartós megoldás, melyet méret, szín és átláthatóság szerint választhat ki a céljának és az elvárásoknak megfelelően.

NAPVITORLA

Prémium és standard kivitelben, négyszög és háromszög kivitelben, különböző színekben kapható esztétikus, gyorsan szerelhető, tartós megoldás. A prémium napvitorla 185/m2 anyagvastagságú 100% HDPE szövetből készül. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, enyhén áttetsző és mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény kb. 80%-át, az UV-sugárzás kb. 90%-át visszatükrözi. A standard napvitorla 160/m2 anyagvastagságú polietilén szövetből készül. A napvitorla mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény kb. 80%-át, az UV-sugárzás kb. 90%-át visszatükrözi.

NAPROLÓ – kültérre

Kifejezetten kültéri használatra tervezett, UV álló anyagból - 185g/m2 HDPE műanyag - anyagból készült naproló, mely elsősorban függőleges árnyékolásra alkalmas. Nagy szövési sűrűségű, magas UV állósággal, tartós színekkel, mely egy normál rolóhoz hasonlóan könnyen fel- és letekerhető. Különböző színekben és méretekben érhető el kínálatunkban.

THERMO ROLÓ - beltérre

Fúrás nélkül felszerelhető hővédő és fényzáró mini thermo roló, mely sokféle színben és méretben kapható. Ez az egyszerű és klasszikus árnyékoló roló rendkívül sok helyen alkalmazható, valamint megjelenése miatt gyakorlatilag minden lakásnak vagy irodának csodás dísze lehet. Anyaga 100% poliészter a hátoldalán gőzölt alu thermo bevonattal. Felszerelése rendkívül egyszerű, ráadásul kétféle módon is történhet a csomagban található rögzítő elemek segítségével.

SÁVROLÓ – beltérre

Kiváló választás bármely beltéri helyiség árnyékolására. Könnyen rögzíthető, esztétikus, textilhatású, fényáteresztése, egyetlen mozdulattal szabályozható. Különböző színekben és méretekben érhető el kínálatunkban.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Nem található termék a megadott feltételekkel.