Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Árnyékoló - Nádszövet 6 x 2 m, drótszövésű

CSZ: T1671

12 500 Ft
(12 500 Ft /db)

Sűrű, horganyzott dróttal szövött nádszövet, mely ideális kerítések esztétikus borítására, s ezáltal terek egyszerű elválasztására, valamint árnyékolásra is. A termék kiváló minőségű hazai nádból készül, várható élettartama 4-5 év.

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
5 000 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1 - 2 hét

Termék leírás

Nádszövet - Környezetbarát és dekoratív megoldás

Napjainkban egyre többen térnek vissza a természetes alapanyagokhoz, mivel elegük van a sok műtermékből - szeretnének olyan privát életteret kialakítani, ahol kicsit felidézhetik elődeink nyugodtabb életstílusát. Erre kiválóan alkalmas egy remek nádkerítés, amivel - akár néhány kiegészítővel kombinálva, igazán különleges környezetet valósíthatunk meg.

Képzeljünk el egy nádkerítéssel körbevett teraszt - a rusztikus, fából készült asztal felett nádfedél; körbe magával ragadó zöld növények, a nádszövet tetején egy lampion- vagy ízzósor, amit esténként felkapcsolunk és, amint kényelmesen leülünk, máris érezzük a trópusi hangulatot, miközben vidáman szürcsölgetjük a rögtönzött koktélt. Ugye, hogy mennyivel jobb a "feelingje"?

A nádszövet egy igazi ökotermék, amely természetes hangulatot teremt; nemcsak dekorál, hanem vonzóvá is teszi a környezetét. Igazi feltöltődési övezet alakítható ki az általunk forgalmazott nádszövetekből és nádlemezekből. Sokoldalú használhatósága miatt egyre népszerűbb nemcsak a kerttel, hanem az erkéllyel, vagy terasszal rendelkezők körében is.

A nádkerítés - Természetes megjelenés és védelem

Az Árnyékoló - Nádszövet 6 x 2 m, drótszövésű használata széles körben elterjedt az egész világon, különösen olyan helyeken, ahol fontos a természetes megjelenés, a megfelelő szellőzés és a védelem a kíváncsi tekintetektől.

A nádkerítés egyik fő előnye, hogy könnyen alkalmazkodik a környezetéhez és a területhez. Emellett porózus szerkezete miatt kiváló választás lehet különböző állatok életterének kialakítására és a biodiverzitás növelésére az adott területeken.

A gyakorlati szempontokon túl, a nádszövet vonzó dekoratív elem is lehet. A nádtekercsek természetes és rusztikus megjelenést kölcsönözhetnek a kertednek, és a különböző növény- és virágtípusok kombinálása kellemes esztétikai hatást hozhat létre. Általánosságban elmondható, hogy a nádszövet egy tartós és környezetbarát megoldás belátásgátláshoz és a környezet megjelenésének javítására.

Könnyen karbantartható és tartós

Nádkerítéseink sűrű, magas minőségű nádszövetből, cinkbevonatos dróthuzallal rögzítve készültek, kiváló minőségüknek köszönhetően kb. 4-5 éves élettartammal rendelkeznek. A nádszövet könnyen karbantartható, és ha megfelelően rögzítik, akkor évekig tartós lehet. A kerítés megfelelő karbantartása azonban rendkívül fontos, mivel a nádszálak idővel elhasználódnak, törnek, és elvesztik rugalmasságukat. Így nagyon fontos a rendszeres tisztítása pl puha kefével, vagy ha rendszeresen víz éri, érdemes gyakran szárazra törölni, hogy elkerüljük a penészedést.

Jellemzők

Súly (kg) 16
Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 6 m
Magasság (cm) 2 m
Szin natúr
Anyaga nád
Rögzitések kötözéssel
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek