Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Termékek

Nádland webáruház: játszótér, gumilap, játszótér kiegészítők és Adax elektromos fűtőpanel forgalmazása

Országos házhozszállítás
Részletek

év tapasztalat
a kert (sz)építésben
Szolgáltatásaink

XXL MAXIMÓKA hinta csomag

CSZ: PROCSOM

Beállított ár: 0 Ft

A Maximóka hintacsomag tartalmaz egy piros műanyag hintalapot, almazöld tányérhintát, fekete-kék fészekhintát, fa kötéllétrát és kék hajlékony hintát. A csomag különböző játékokkal és kihívásokkal szolgál a gyerekek számára, segítve az egyensúlyérzék, koordináció és fizikai erőnlét fejlesztését, valamint lehetőséget nyújt a szabadban való játékra és szórakozásra.

Raktáron!
Hajlékony hintaülőke pp kötéllel kék Hapro   +4 683 Ft (CSZ: 2521033)
Hinta - Hintalap almazöld Hapro   +2 450 Ft (CSZ: 2521028)
Hinta - műanyag tányérhinta pp kötéllel lime Hapro   +4 193 Ft (CSZ: 2521064)
Kötéllétra - 6 fokos Hapro   +4 893 Ft (CSZ: 2521101)
Fészekhinta 98cm, kék-fekete Hapro   +13 993 Ft (CSZ: 2521054)

* Kötelezően kitöltendő mezők

Beállított ár: 0 Ft

Menny.:
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
3 890 Ft -tól
Szállítási idő:
1 - 2 munkanap

Leírás

A Maximóka hintacsomag egy fantasztikus lehetőséget kínál a gyerekek számára a szabadban való játékra és szórakozásra. A csomag tartalma egy piros műanyag hintalap, almazöld tányérhinta, egy fekete-kék fészekhinta, fa kötéllétra és egy kék hajlékony hinta.

A piros műanyag hintalap az egyik legnépszerűbb hintaülőke, amellyel elképesztő magasságokba lehet repülni! 

Az almazöld tányérhinta egy kerek, lapos hinta, amelyen a gyerekek szuper gyorsan tudnak körbe-körbe forogni akár addig, amíg el nem szédülnek. Nem csak a hagyományos hinta érzést kelti, hanem segít az egyensúlyerzék és koordináció fejlesztésében is. 

A fészekhinta egy nagy, kosárszerű hinta, amely több gyerek számára is elegendő helyet biztosít a hintázáshoz, ráadásul felügyelet mellett még a kisebbeknek is remek pihenést jelenthet, mivel kényelmesen el tudnak benne feküdni. 

A fa kötéllétra egy izgalmas kihívás a gyerekeknek, hiszen fel kell mászniuk rajta, miközben a létra ide-oda himbálózik, ezaltal remekül fejleszti az egyensúly érzéket a szem,- és kéz koordinációt és a fizikai erőnlétet is. 

A kék hajlékony hinta pedig egy rugalmas, de stabil hinta, amelynek segítségével a gyerekek még kényelmesebben hintázhatnak, ezáltal kiélvezve a sebességet és a kalandot! 

Mindezek mellett ez a szuper Maximóka hintacsomag segít, hogy a gyermekek a szabadban töltött idő minden pillanatát kiélvezzék, legyen szó a szürke hétköznapok estig elnyúló napos óráinak kihasználásáról vagy a hosszú nyári szünet lassan múló napjairól.

Jellemzők

Súly (kg) 0
Rendelhető Igen
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek