Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Rovar mintás gyerek szerszámos övtáska szett

CSZ: KG267

4 990 Ft
(4 990 Ft /db)

Derékra csatolható kerti táska a legnélkülözhetetlenebb kerti szerszámokkal! A kedves állatminták garantáltan meghozzák a kedvet a legkisebbek számára is a kerti munkához! A színes táska állítható derékpánttal, strapabíró anyagból készült, így több éven keresztül örülhet neki kertbarát kis tulajdonosa. A kisméretű kézi ásó, a gereblye és a lapát sima, fából készült markolata tökéletesen illik a kis kezekbe, így igazi öröm lesz velük a kertészkedés! A markolat ökológiailag fenntartható, FSC minősítésű kitermelésből származó fából készült.

Raktáron!
Ellenőrizd a készletet
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
1 990 Ft -tól
Csomagpontra:
1 890 Ft
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

Kalandra fel! Rovar mintás gyerek szerszámos övtáska szett.

Merülj el a kertészeti kalandokban ezzel a rovar mintás gyerek szerszámos övtáska szettel, ami minden kis kertész álma. A derékra csatolható kerti táska a kertműveléshez szükséges alapvető szerszámokkal - egy kézi ásóval, gereblyével és lapáttal - lett felszerelve, hogy a gyerekek teljes mértékben részesei lehessenek a kert gondozásának.

Méretek és súly:

Magasság: 25,4 cm
Szélesség: 3,7 cm
Hosszúság: 90 cm (összesen, beleértve a derékpántot)
Súly: 0,24 kg
Az állítható derékpánttal és a strapabíró anyagból készült színes táska több éven át kíséri gyermekedet a kertészkedés izgalmas világában. A kedves rovar és állatminták felkeltik a gyerekek érdeklődését és motiválják őket a kerti munka iránt.

Ergonómia és tartósság:

A kisméretű szerszámok sima, fából készült markolatai tökéletesen illeszkednek a gyerekek kezébe, biztosítva a kényelmes és biztonságos fogást. Az ökológiailag fenntartható, FSC minősítésű faanyag használata nem csak a szerszámok tartósságát garantálja, hanem a környezettudatosság fontos üzenetét is közvetíti.

A kerti munka öröme:

Ez a szerszámos övtáska szett az első lépés a gyerekek kertészeti útján, segítve őket abban, hogy megtanulják és értékeljék a természet gondozásának fontosságát. A kézi ásó, gereblye és lapát használata közben a gyerekek játékosan sajátíthatják el a kertészkedés alapjait.

Ez az övtáska remek ajándék is lehet a kicsi kertészek számára.

Jellemzők

Súly (kg) 2
Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 3,7
Hosszúság 90
Magasság (cm) 25,4
Súly 2 kg
Hosszúság/szélesség/magasság 90x3,7x25,4 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek