Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Álomból valóság!

Biztos hallottál már róla, hogy a legalább egy gyermeket nevelő családok 2021. január 1-től vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatást igényelhetnek, melynek összege akár 3 millió forint is lehet!

Ezt a fajta családtámogatást saját otthon felújítására lehet felhasználni, a visszatérítés utólagosan történik, és a teljes kiadás legfeljebb 50%-a lehet, maximum 3 millió forintig. A megigényelt összeg 50%-át anyagköltségre, másik 50%-át pedig munkadíjra lehet kérni.

Ha eddig csak ábrándoztál felújításról és korszerűsítésekről, most itt az alkalom, hogy megvalósítsd! A Nádlandnál beszerezhető termékekkel otthonod különböző területeit tudod fejleszteni. Kollégáink szívesen segítenek megtalálni a megoldásokat, melyekkel hozzájárulhatunk, hogy spóroljatok az anyagbeszerzésen, legyen szó akár fűtéskorszerűsítésről vagy kerti fejlesztésről.

Milyen nálunk kapható termékekre tudod a támogatást igénybe venni?

A könnyebb eligazodást segítendő, a termékeket, melyekre a támogatás igényelhető, megjelöljük. *

Az alábbi linkeken részletes tájékoztatást találsz az igénylés és a felhasználás menetéről, feltételeiről: 

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/otthonfelujitasi_tamogatas_altalanos_tajekoztato


*A támogatás megítélése az erre kijelölt állami szervek jogköre, ezért a Nádland Kft. nem vállal felelősséget, ha az általa ajánlott termékekre igényelt támogatást a beépítés módja, helyszíne vagy bármi más miatt mégsem ítéli oda az Államkincstár.