Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Profi streetball pálya a kertedbe?
Ma már nem álom!

Igen, a 3B Line akciós ajánlata keretében most elérhető áron lehet neked is olyan pályád, amit eddig csak a legmenőbb parkokban láttál!

Mini streetball pálya 4 x 8 m

20 mm vastag EPDM-SBR-Poliuretán 1 rétegű professzionális vízáteresztő sportburkolat meglevő aljzatra:

Akár bruttó 699.000 Ft-tól*

20 mm vastag EPDM-SBR-Poliuretán 1 rétegű professzionális vízáteresztő sportburkolat 10 cm vasalt beton + 10 cm zúzottkő aljzattal és szegélyezéssel együtt:

Akár bruttó 1.499.000 Ft-tól*

A biztonságos játék egy jó burkolattal kezdődik!

A legjobb játszótereken látott öntött gumi burkolat a kerted dísze, a biztonságos játék záloga. Mivel szép és nagyon tartós, ezért, ha a gyerekek megnőnek akkor sem kell felszedned: játszótér helyett használhatod kosárpályának, tehetsz rá ping-pong asztalt, vagy akár medencét is.

Öntött gumi játszótéri burkolat 6 x 5 m

30 mm vastag, 2 rétegű professzionális vízáteresztő játszótéri burkolat meglevő aljzatra:

Akár bruttó 699.000 Ft-tól*

30 mm vastag 2 rétegű professzionális vízáteresztő játszótéri burkolat 20 cm vastag gépi tömörítésű murva alapra, beton szegélyezéssel együtt:

Akár bruttó 1.499.000 Ft-tól*

* A szállítási díjat az árak nem tartalmazzák, ez a telephelyünktől való távolság függvénye. Az árak a tereprendezés és a kitermelt anyag elszállítását nem tartalmazzák.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat most!

A helyszínen öntött gumiburkolat kialakítása a betonozáshoz némileg hasonlóan történik. Ellentétben a nagy nyomáson és hőmérsékleten összepréselt gumilapokkal, ennél a technológiánál a telepítés helyszínén egy megfelelő keverő segítségével készítjük elő a burkolat anyagát, amit aztán nagyobb felületek esetén egy erre a célra készített finisher géppel, kisebb felületek esetén pedig kézi szerszámok segítségével hidegen terítünk. A burkolat néhány napos kötési idő után vehető használatba.

Név

E-mail

Telefonszám

Telepítés helyszíne

Melyik csomag után érdeklődik?

Milyen aljzattal rendelkezik?

Aljzat építésére is kér árajánlatot?

Javítás, bontást szükséges?

Van szegély, ami a gumi burkolat síkjáig kiemelkedik a környezetéből?

Egyéb információkSzínek és formák végtelen variációja

Az ajánlatban szereplő standard méretek és típusok mellett természetesen egyedi megoldásokkal is szívesen állunk rendelkezésedre.