Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Várunk üzletünkben: Próbáld ki időpontfolgalás vagy távoli sorbanállás szolgáltatásunkat!
Sorba állok!

Napvitorla - Négyszög 3x4m PRÉMIUM, világosszürke

28 149 Ft
(28 149 Ft /db)
Design és funkció a kertben, teraszon

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
2 010 Ft -tól
Csomagpontra:
1 490 Ft
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 2 - 3 hét

Szükséges előleg:
30%

Leírás

A termék megrendeléséhez 30% előleg megfizetése szükséges!

Prémium napvitorla 185/m2 anyagvastagságú 100% HDPE szövetból készül. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, enyhén áttetsző és mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi. A napvitorla erősségét és tartósságát a szélébe varrt nagy szakítószilárdságú hevederszalag adja.
Számos helyen nagyon praktikus árnyékolási megoldást jelent, például szeles helyeken teraszok fedésére, de akár ablakok külső árnyékolására is, mert a fény egy részét átereszti, és a kilátást sem takarja el teljesen.
A napvitorlákat március és október között ajánlott használni a napsütéses időszakban, télen, különösen a hóterhelés miatt javasoljuk leszerelni. A napvitorla-árnyékvitorla erős, a túlterhelés jó esetben szakadást nem okoz, de nem ez a rendeltetésszerű használat, ezért garancia-vesztést von maga után.
A prémium napvitorlákra 5év UV állósági és 2 év gyártási garanciát vállal a gyártó (narancssárga vihar riasztásig).
Tervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy a napvitorla megadott névleges méretei a sarkaiba varrt karikák legnagyobb mérete. A csomagolás nem tartalmazza a rögzítéshez szükséges segédanyagokat. A karikákat acélsodrony, illetve huzalfeszítő csavar segítségével lehet kifeszíteni, ezért a feszítőelemek miatt mindenképp érdemes némi ráhagyást hagyni a sarkoknál, mert máskülönben a napvitorlát nem lehet majd jól kifeszíteni.
A napvitorlák erős szélben nagyon nagy erőhatást fejtenek ki a rögzítőpontokra, ezért stabil rögzítőpontokat kell kialakítani (lehet házfal, vagy egy bebetonozott megfelelő vastagságú oszlop, esetleg egy erős fa, stb.).

Jellemzők

Vízhatlan nem
Alapanyag HDPE szövet
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek