Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Napvitorla - Háromszög 3,6 x 3,6 x 5,1 m PRÉMIUM, narancs

17 200 Ft
(17 200 Ft /db)

Prémium napvitorla 185/m2 anyagvastagságú 100% HDPE szövetből készül. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, enyhén áttetsző és mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi. 

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 600 Ft -tól
Szállítási idő:
2 - 3 hét

Termék leírás

Prémium napvitorla 185/m2 anyagvastagságú 100% HDPE szövetból készül. Apróhézagos szövése révén a szélterhelést kiválóan bírja, enyhén áttetsző és mérsékelten vízzáró, ezért esős időben menedéknek nem alkalmas. A napfény fény kb 80%-át, az UV-sugárzás kb 90%-át visszatükrözi. A napvitorla erősségét és tartósságát a szélébe varrt nagy szakítószilárdságú hevederszalag adja.
Számos helyen nagyon praktikus árnyékolási megoldást jelent, például szeles helyeken teraszok fedésére, de akár ablakok külső árnyékolására is, mert a fény egy részét átereszti, és a kilátást sem takarja el teljesen.
A napvitorlákat március és október között ajánlott használni a napsütéses időszakban, télen, különösen a hóterhelés miatt javasoljuk leszerelni. A napvitorla-árnyékvitorla erős, a túlterhelés jó esetben szakadást nem okoz, de nem ez a rendeltetésszerű használat, ezért garancia-vesztést von maga után.
A prémium napvitorlákra 5év UV állósági és 2 év gyártási garanciát vállal a gyártó (narancssárga vihar riasztásig).
Tervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy a napvitorla megadott névleges méretei a sarkaiba varrt karikák legnagyobb mérete. A csomagolás nem tartalmazza a rögzítéshez szükséges segédanyagokat. A karikákat acélsodrony, illetve huzalfeszítő csavar segítségével lehet kifeszíteni, ezért a feszítőelemek miatt mindenképp érdemes némi ráhagyást hagyni a sarkoknál, mert máskülönben a napvitorlát nem lehet majd jól kifeszíteni.
A napvitorlák erős szélben nagyon nagy erőhatást fejtenek ki a rögzítőpontokra, ezért stabil rögzítőpontokat kell kialakítani (lehet házfal, vagy egy bebetonozott megfelelő vastagságú oszlop, esetleg egy erős fa, stb.).

Jellemzők

Vízhatlan nem
Szin narancssárga
Alapanyag HDPE szövet
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek