Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Milesi vékonylazúr - antikdió 1 l

3 690 Ft
(3 690 Ft /db)

Kiváló minőségű Milesi viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV védelemmel. Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az időjárásnak, a nap UV hatásának jobban kitett helyekre terveztek. Ilyenek a fa játszóterek, kerti bútorok, faházak, pergolák, kerítések, szaletlik, stb. A termék gyorsan szárad, semmiféle kellemetlen szaga nincsen, mivel vizesabszolút gyermekbarát, vízbázisú, oldószer és károsanyag mentes, gyermek játékokon és játszótereken is használható.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 500 Ft -tól
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

Kiváló minőségű Milesi viaszos vékonylazúr, kártevő mentesítő hatással és UV védelemmel. Olyan kültéri fa termékek felületkezelésére ajánljuk, melyek az időjárásnak, a nap UV hatásának jobban kitett helyekre terveztek. Ilyenek a fa játszóterek, kerti bútorok, faházak, pergolák, kerítések, szaletlik, stb. A termék gyorsan szárad, semmiféle kellemetlen szaga nincsen, mivel vizes bázisú, ezért gyermek játékokon és játszótereken is használható.
A Milesi viaszos vékonylazúr beleivódik a fába és vékony viaszos filmréteget képez a fa felületén. A vastaglazúrokkal szemben a vékonylazúr nem pereg le és nem akadályozza meg a nedvesség kipárolgását a fa belsejéből.
Alkalmas felhordási eljárások: Ecsettel kenve két rétegben. A rétegek között finom csiszolás szükséges (240-280 finomságú csiszolópapírral). Festékszóróval való alkalmazását csak védőmaszk és elszívó rendszer használatával javasoljuk. Felhasználás előtt a terméket alaposan keverje fel és végezzen próbafestést! (A próbafestés elmulasztásából eredõ károk kizárólag a felhasználót terhelik!)
Felület előkészítése: Nem fixálódó faanyagvédőszerrel kezelt faanyag impregnálására nem használható. A felületeket (még a gyalultat is) előzetesen keményfát 80-as, puhafát 100-as csiszolópapírral meg kell csiszolni és le kell portalanítani.
A repedésre hajlamos elemeket a lehető legnagyobb mértékben ajánlott kiszárítani lazúrozás előtt. Az új repedések nyers fafelületeit minél előbb érdemes lekezelni.
Fontosabb technikai adatok:
Kiadósság: ~10m2/liter
Száradás: 20°C hőmérsékleten 4-6 óra
Hígítás: Kizárólag Milesi XHC 6 hígítóval
Szavatosság: 18 hónap
Alkalmazási terület: Kültér
Oldhatóság: Vízbázisú
Fényesség: Selyemmatt (20 gloss)
Összeférhetőség más (a technológiában nem szereplő) anyagokkal : A termék összeférhetőségének a vizsgálata a felhasználó felelősége! Esetleges összeférhetőség esetén is a színek torzulásával kell számolni.
Javasolt felújítás: Saját anyagával, az igénybevételtől függően 2–3 évente (enyhe csiszolást követően) 30-80% XHC 6-tal meghígítva, elkerülendő a színek lemélyülését.

Jellemzők

Típusa vékonylazúr
Kiadósság 10-12 m2/liter/réteg
Kiszerelési egység db
Kiszerelés 1 liter
Hasonló termékek