Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Gumilap outlet – értékcsökkent gumilapok kedvezményes áron

A gumilap gyártás egy érzékeny műfaj, sok tényezőre oda kell figyelni, hogy a legjobb minőségű lapok jöjjenek ki a gyártóüzemből. A nagy volumenű gyártásból időről-időre kikerülnek másod- és harmadosztályú termékek, amik hónapok alatt szépen össze tudnak gyűlni a raktárunkban. A legtöbb ilyen értékcsökkent gumilap használati értékét tekintve teljesen megegyezik az első osztályú lapokkal, csupán esztétikai hibák találhatók rajtuk. Ezek a másodosztályú gumilapok.

Ahol nem annyira fontos a teljesen makulátlan megjelenés oda ezek a termékek teljesen megfelelnek, és jelentős árelőnnyel megvásárolhatja őket a hibátlan lapokhoz képest. Szintén másodosztályú kategóriába tartoznak a szállítási vagy gyártási folyamat során elrepedt lapok. Ezeknél anyaghiba szintén nem áll fenn, lerakás után egy ilyen repedés nem, vagy alig észrevehető. Minden másodosztályú gumilapra 1 év garanciát vállalunk.

Néhány fotó a jellemző hibákról:

gumilap-ertekcsokkentgumilap-ertekcsokkent gumilap-ertekcsokkent
 

A megrendelés menete:

1. Válassza ki az Önnek megfelelő terméket lenti listából.
2. Telefonon, vagy e-mailen foglalja le a kívánt mennyiséget, hogy nehogy elfogyjon, mire Ön ideérne hozzánk. (Email: jakab.levente@nadland.hu; telefon: +36703661151
3. Jöjjön el üzletünkbe, és vegye át a rendelését. Készpénzzel és bankkártyával is fizethet.
4. Ha nem tud eljönni, akkor kérésére házhoz is tudjuk szállítani a terméket, de ez esetben is javasoljuk a személyes megtekintést vásárlás előtt.

 

Jelenleg az alábbi értékcsökkent gumilapok érhetők el raktárról: