Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Közterületi játszótér - Waterline - Vitorlás mászóka

3 643 900 Ft
(3 643 900 Ft /db)

Vidám vitorlás mászóka játszótéri elem bölcsődékbe és óvodákba.

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
25 400 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 2 - 3 hét

Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

Új, formabontó termékcsaládunk tagjaként a vízi világ és vizes sportok népszerűsítése a célunk, mellyel tematikus játszóterek kialakítása is lehetséges. A szerepjátékra kiválóan alkalmas, egy időben több gyermek közös játékélményét, csapatszellemet erősítő, mászóka játék.
Felhasznált alapanyagok: Fém részek Rozsdamentes acél és galvanizált, porszórásos felületkezeléssel kezelt, festett acélcsövek Műanyag elemek HDPE (High-densitypolyethylene) műanyag panelek, melyeken a dekoratív díszítőformák, ívek marással vannak kialakítva. Felületkezelés: Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarát, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.
Telepítési útmutató: A betonozható acél talapzatot kb. 600 x 400 x 400 mm beton alapba ültetjük úgy, hogy a talajszint és a beton felső szintje között legalább 200 mm távolságot hagyjunk, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet (lásd Alapozási ábra). A rozsdamentes fémből készült termék-részeket telepítés után közvetlenül fémtisztító spray-vel, tiszta, puha, száraz ronggyal kötelező áttörölni, hogy az esetlegesen jelen lévő fémpor szennyeződéseket eltávolítsuk, megakadályozva ezzel a termék elszíneződését, esetleges rozsdásodását.

Jellemzők

Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 218
Magasság (cm) 300
Hosszúság 280
Esési tér 5965 x 6671 mm Nettó esési tér: 28,5 m2 Bruttó esési tér: 40 m2
Esési magasság 2500 mm
Ajánlott ütéscsillapító burkolat természetes szóródó anyag (homok, gyöngykavics, fakéreg) vagy szintetikus felület (gumi, műfű), a játszóeszköz szabadesés-magasságának megfelelő rétegvastagságban, mélységben.
Ajánlott korosztály 5-12 év
Kiszerelési egység db