Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Közterületi játszótér - Waterline - 4 rugós hajó

1 580 900 Ft
(1 580 900 Ft /db)

Vidám hajós játszótéri elem bölcsődékbe és óvodákba.

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
25 400 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 2 - 3 hét

Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

Új, formabontó termékcsaládunk tagjaként a vízi világ és vizes sportok népszerűsítése a célunk, mellyel tematikus játszóterek kialakítása is lehetséges. A szerepjátékra kiválóan alkalmas, egy időben több gyermek közös játékélményét, csapatszellemet erősítő hajón a rugókon történő billegő mozgás valósághűen imitálhatja a vízen ringatózás érzését.
Felhasznált alapanyagok: Fém részek Galvanizált, porszórásos felületkezeléssel kezelt, festett acélcsövek Rozsdamentes fém árbócrúd Fa részek HEXA csúszásmentes, festett rétegelt lemez padlózat Műanyag elemek HDPE (High-density polyethylene) műanyag panelek, melyeken a dekoratív díszítőformák, ívek marással vannak kialakítva. Plexi ablaktakarók Betonozható, színterezett eljárással felületkezelt acélrugó egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon. Felületkezelés: Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarát, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.
Telepítési útmutató: A játékot készre szerelve adjuk át Vásárlóinknak. A betonozható acél talapzatot kb. 600 x 400 x 400 mm beton alapba ültetjük, úgy hogy a talajszint és a beton felső szintje között legalább 200 mm távolságot hagyjunk, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet. (lásd Alapozási ábra) A rozsdamentes fémből készült termék-részeket telepítés után közvetlenül fémtisztító spray-vel, tiszta, puha, száraz ronggyal kötelező áttörölni, hogy az esetlegesen jelen lévő fémpor szennyeződéseket eltávolítsuk, megakadályozva ezzel a termék elszíneződését, esetleges rozsdásodását.

Jellemzők

Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 105
Magasság (cm) 220
Hosszúság 292
Esési tér 6100 x 4000 mm Nettó esési tér: 19,4 m2 Bruttó esési tér: 24,4 m2
Súly 250
Ajánlott korosztály 2 - 10 év
Kiszerelési egység db