Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Könyv - Bálint György: Minden héten szüret

3 990 Ft
(3 990 Ft /db)

"...Az amatőr kertészek mellett - akik inkább a szakmai fogásokra kíváncsiak - a konyhakerti növények kultúrtörténete iránt érdeklődők is örömüket  lelhetik ebben - a szerzőre jellemzően - szerethető stílusban megírt könyvben, amely a gyakorlati tanácsok mellett rengeteg érdekességet is tartalmaz."

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 300 Ft -tól
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap

Termék leírás

"Bálint György - vagy ahogyan az országban hosszú évtizedek óta mindenki ismeri, Bálint gazda - már számos újságcikkel, televíziós műsorral és szakkönyvel lopta be magát a szívünkbe. Könyvei közül az egyik legismertebb a Minden héten szüret című munka, melynek negyedik, átdolgozott kiadását tartja kezében az olvasó. A képekkel gazdagon illusztrált kötetben 52 kerti növény "portréja" olvasható.

A könyvben megtalálhatók a hazai kiskertekben már jól ismert zöldségek, gyümölcsök és dísznövények leírásai (paradicsom, alma, körte, brokkoli, rózsa, orgona, stb.), de Bálint gazda a még kevéssé népszerű, ám annál izgalmasabb társaikról sem feledkezett meg (cikória, mángold, csicsóka, gumós kömény).

Az amatőr kertészek mellett - akik inkább a szakmai fogásokra kíváncsiak - a konyhakerti növények kultúrtörténete iránt érdeklődők is örömüket  lelhetik ebben - a szerzőre jellemzően - szerethető stílusban megírt könyvben, amely a gyakorlati tanácsok mellett rengeteg érdekességet is tartalmaz."

Jellemzők

Szerző Bálint György
Kiadó Kossuth Kiadó
Megjelenés éve 2017
Kötés kemény
Téma kertészkedés, növények
Könyv mérete 17,6 x 23,1 cm
Típusa Könyv