Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Várunk üzletünkben: Próbáld ki időpontfolgalás vagy távoli sorbanállás szolgáltatásunkat!
Sorba állok!

Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse játszóház

Normál ár: 155 990 Ft

Special Price 145 000 Ft

(145 000 Ft /db)
A játszótér rendelés folyamata

Kényelmes játszóház kezdő felfedezőknek.

A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

EN71 Lakossági használatra

Rendelhető

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 155 990 Ft

Special Price 145 000 Ft

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
14 500 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 2 - 3 hét

Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

A Playhouse az első darabja az egyedülálló "Nőjj velem!" koncepciónak. Ez a játszóház ideális 1-3 éves gyermekek számára, mivel számukra a nagyobb játszóházak és modulok még nem megfelelőek. Mikor gyermeke idősebb lesz a játszóház kiegészíthető a Playhosue L vagy a Playhouse XL platformokkal, hogy jobban megfeleljen a követelményeknek. 
Ez a kültéri faház lekerekített élű spalettákkal rendelkezik, hogy a gyerekek ne sérüljenek meg játék közben. A gyerekek üzeneteket írhatnak, rajzolhatnak az ajtó fölött elhelyezkedő rajztáblára.

Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse játszóház alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Jungle Gym Playhouse játszóház legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Csomagméret 150 x 80 x 50 cm
Alapterület 160 x 150 x 165 cm
Alapanyag impregnált fenyő
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 4 liter
Csatlakoztatható modulok Jungle Gym Playhosue platform L , Jungle Gym Playhouse platform XL
Tartozék Útmutató , faanyag (szálban) , Jungle Gym plakett , csavartakarók , csavarok , műanyag ajtók , műanyag ablakok , rajztábla
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 2x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek