Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Kerti játszótér - Blue Rabbit @steps 'L' modul

38 200 Ft
(38 200 Ft /db)
A játszótér rendelés folyamata

Az @steps lépcső modul segít a gyermekeknek, hogy könnyebben és biztonságosabban feljussanak a szeretett Blue Rabbit tornyuk balkonjára, ahol további kalandok várják őket! A kényelmes lépcsős feljáró a két korláttal mutatja felfelé az utat. Az @steps lépcsőket bármelyik toronyhoz választható, mert 1,2m-es, és 1,5m-es platformhoz is hozzá lehet szabni. A két oldalsó korlát kötelező eleme a modulnak, hogy megfeleljen az EN71-8-s biztonsági követelményeknek.

 A festési árak csak a megjelölt 2 színkód választása esetén érvényesek ( XGT 7039, XGT 608). Egyéb szín választása esetén kérjen ajánlatot értékesítőinktől.

Raktáron!

* Kötelezően kitöltendő mezők

38 200 Ft
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
A szállítási költséggel kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1-2 hét

Házhoz szállítva, festve:
1-3 hét

Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

Az @steps lépcső modul segít a gyermekeknek, hogy könnyebben és biztonságosabban feljussanak a szeretett Blue Rabbit tornyuk balkonjára, ahol további kalandok várják őket! A kényelmes lépcsős feljáró a két korláttal mutatja felfelé az utat. Az @steps lépcsőket bármelyik toronyhoz választható, mert 1,2m-es, és 1,5m-es platformhoz is hozzá lehet szabni. A két oldalsó korlát kötelező eleme a modulnak, hogy megfeleljen az EN71-8-s biztonsági követelményeknek. Részletes leírásért kérjük, görgessen lejjebb!

Kisebbet szeretne? 

Blue Rabbit @steps lépcső modul 1,2m-es platformhoz

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Kerti játszótér - Blue Rabbit @steps 'L' modul alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Kerti játszótér - Blue Rabbit @steps 'L' modul legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 101 x 50 x 216 cm
Terhelhetőség 150 kg
Csomagméret 175 x 80 x 20 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Szükséges festék mennyiség 1 liter
Milyen tornyokhoz csatlakoztatható? Blue Rabbit Kiosk , Blue Rabbit Penthouse , Blue Rabbit Beach Hut , Blue Rabbit Belvedere , Blue Rabbit Pagoda
Tartozék Útmutató , faanyag (szálban) , csavarok , csavartakarók , vasalatok
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 5x100x100 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek