Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Deszka - gyalult, telített, borovi fenyő 1,8 x 14 x 360 cm

2 150 Ft
(2 150 Ft /db)

Gyalult, fózolt, magas nyomáson telített impregnált északi borovi fenyő faanyag játszóterek, pergolák, kerítések, kerti építmények építésére.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítás:
Csak személyes átvétel

Termék leírás

Gyalult, fózolt, magas nyomáson telített impregnált északi borovi fenyő faanyag játszóterek, pergolák, kerítések, kerti építmények építésére.
Nem szárított faanyag, erre mindenképpen tekintettel kell lenni a felhasználáskor, megmunkáláskor Az északi típusú, jó minőségű erdei(borovi) fenyő kiváló szilárdsági és rugalmassági jellemzőkkel rendelkezik (az értékek a vörösfenyőéhez hasonlóak).
A legnagyobb előnye a kezeletlen faanyaggal szemben az, hogy a magas nyomású impregnálás hosszú évekre tartósítja a fát kültéri használat esetén is, így az nem fog idő előtt elkorhadni. A négy oldalán gyalult, fózolt kivitel ezen felül leveszi Önről a megmunkálás fárasztó terhét.
Az UV sugárzás káros hatásai ellen ajánlatos kültéri vékonylazúrral kezelni. Mivel nem szárított faanyag, ezért vastaglazúrral csak akkor javasoljuk a felületkezelését ha a nedvességtartalma 14% alá csökken.
Kérjük, vásárlás előtt mindenképp olvassa el figyelmesen a Nádlandban kapható faanyagok természetes tulajdonságairól szóló leírást itt: Tudnivalók a faanyagokról

Jellemzők

Hosszúság 360 cm
Szélesség 14 cm
Magasság 1,8 cm
Tulajdonság gyalult
Kezelés impregnált
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek