Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Madáretető - Sarlós költőláda

2 900 Ft
(2 900 Ft /db)

A legtöbb odú- és üreglakó madárhoz hasonlóan a sarlósfecskék is segíthetők, jól telepíthető mesterséges eszközökkel. Ebben nyújt segítséget a sarlósfecske költőláda

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 800 Ft -tól
Csomagpontra:
1 290 Ft
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Leírás

A sarlósfecskék - bár nem valódi fecskék, nem is énekesmadarak, a kolibrikkel közösen külön rendet (sarlósfecske-alakúak) alkotnak - életmódjukat és külső megjelenésüket tekintve fecskeszerűek. Ezek a madarak a repülő életmódhoz legszélsőségesebben alkalmazkodott gerincesek közé tartoznak, gyakorlatilag soha nem szállnak le a talajra, fészkeiket toronyházak, víztornyok, várfalak magasan lévő hasadékaiban alakítják ki.

A legtöbb lehetőséget kínáló panel épületeken a szimpla odúkat az ablak- és erkélybeugrók esőtől védett pontjaira érdemes kihelyezni úgy, hogy a röpnyílás kifelé nézzen. Ezeken a helyeken fészkek ellenőrzése biztonságosan elvégezhető.

Meddig érdemes kihelyezni a sarlósfecskeodúkat?
A sarlósfecskék évente egyszer, május-júniusban költenek, ehhez igazodva az április közepe-végéig kihelyezett odúkban még az évben lehet költés, de az sem probléma, ha valaki csak ősszel vagy télen tudja telepíteni az eszközöket, mert ezeket a következő költési szezontól már birtokba tudják venni a madarak.

Jellemzők

Alapanyag fenyő
Méret 19,5 x 18 x 32 cm
Milyen madárnak ajánljuk sarló
Szin vörösmahagoni
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek