Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
 

Állásajánlatok a Nádlandnál


Légy része a Nádland fejlődő, emberközpontú, lendületes csapatának, ahol számít a tehetséged és a véleményed! A Nádland a hazai kertépítő és játszótéri piac meghatározó, sokak által ismert márkaneve, mely innovatív termékkínálatáról, magas minőségű termékeiről és kimagasló vevői élményéről ismert.

Ha szeretsz és tudsz csapatban dolgozni, fontos számodra hogy fejlődj szakmailag, ügyfélbarát szemléletmóddal rendelkezel, munkádat pedig magas színvonalon és felelősségteljesen tudod végezni, akkor jelentkezz hozzánk még ma!

A Nádlandról

A Nádland Kft. a kertészeti termékek, játszóterek és ezekhez kapcsolódó kiegészítők, valamint elektromos fűtések és egyéb hasonló áruk értékesítésével foglalkozik Budapesten a X. kerületi Jászberényi úti telephelyen, valamint a www.nadland.hu webáruházban.

A vállalkozás 2001-ben indult, amikor a (jelenleg is) tulajdonos házaspár nádszövetek forgalmazásával elindította útjára a Nádland Kft-t. Az első években a legnépszerűbb termékeink közé tartoztak a fa kerítés elemek, valamint egyéb kerti termékek, mint például az ágyásszegélyek valamint különböző méretű impregnált oszlopok, deszkák és lécek.

Az évek során elkezdtük a termékpalettánkat bővíteni, így a piacon viszonylag hamar belefogtunk a fa játszóterek és ehhez kapcsolódó termékek (csúszdák, hinták és egyéb kiegészítők) forgalmazásába. A legnépszerűbb külföldi és hazai márkák játszótereit (pl. Jungle Gym) és kiegészítőit (Just Fun, Hapro) kezdtük el árulni, valamint telepíteni.

Ennek következtében hamar beláttuk, hogy érdemes elkezdeni gumilapok értékesítését is, hogy az általunk is értékesített játszóterekhez a lehető legbiztonságosabb ütéscsillapító burkolatot tudjuk ajánlani.

2009-ben elindítottuk saját (ReFlex) gumilap márkánk forgalmazását, amelyet 2018 óta saját (napelemrendszerrel felszerelt) üzemünkben gyártunk Nógrád vármegyében.

Jelenlegi nyitott pozícióink

 • Nagykereskedelmi és projekt értékesítő
  (teljes munkaidős, Budapest X. kerület)

  Főbb feladatok: - kapcsolattartás a nagykereskedelmi és projekt ügyfelekkel - árajánlatok készítése, nyomon követése, rendelések felvétele, kiszolgálása - új potenciális ügyfelek felkutatása, megkeresése - telephelyi feladatokban való közreműködés

  További részletek

Olyan munkatársat keresünk, aki tud azonosulni a cég látásmódjával. Emellett pedig, hosszú távú biztos karriert, családias hangulatú munkakörnyezetet keres.

Ezt mindekitől elvárjuk

pozitív hozzáállás

fejlődni akarás

csapatszellem

A jelentkezés folyamata:

 • 1. Lépj velünk kapcsolatba

  Juttasd el jelentkezésed a iroda@nadland.hu email címre. Kérjük, hogy leveledhez csatold önéletrajzod pdf formátumban és írd le pár mondatban, hogy miért szeretnél velünk dolgozni.

 • 2. Miután megkaptuk a jelentkezésed

  Munkatársunk email-en és telefonon értesít az interjú időpontjáról.