Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

INNova Heat termosztát M20

CSZ: M20

17 900 Ft
(17 900 Ft /db)

Az Inniva Heat M20 kézi padlófűtés termosztát segítségével egyszerűen, programozás nélkül szabályozhatja a ház hőmérsékletét.

Az M20 termosztát ideális időszakos használatra.

Külső raktáron!

A termék külső raktárban van. A megrendelést követően fogjuk áttárolni raktárunkba. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe, hogy terméknél feltüntetett szállítási idő ebben az esetben meghosszabodhat.

Ellenőrizd a készletet
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
1 990 Ft -tól
Csomagpontra:
1 890 Ft
Szállítási idő:
1 - 2 munkanap

Termék leírás

Az Innova Heat M20 kézi padlófűtés termosztát egy forradalmian új eszköz, amely megkönnyíti az otthona hőmérsékletének szabályozását anélkül, hogy bonyolult programozásra lenne szükség.

Az M20 készülék segítségével könnyedén elérheti a kívánt komforthőmérsékletet a forgatható gomb egyszerű használatával. Mostantól végre nem kell aggódnia a fűtési rendszer szabályozásának bonyolultsága miatt. Az M20 padlófűtés termosztát különösen ideális időszakos használatra, ahol gyors és egyszerű fűtési rendszerszabályozásra van szüksége. Legyen szó elektromos padlófűtésről, hidraulikus padlófűtésről vagy központi fűtési rendszerekről, az M20 minden esetben tökéletes választás.

A termosztát kialakításának köszönhetően a hőmérséklet könnyedén beállítható a forgatógomb segítségével, és a BE/KI kapcsolóval pedig a szabályozás egyszerűen kezelhető. Fontos tudni, hogy az M20 rendszer egy megbízható érzékelővel van felszerelve, ami esetleges meghibásodás esetén automatikusan leállítja a fűtési rendszert, így mindig biztonságban érezheti magát. Az Innova Heat M20 termosztát 16A áramerősséggel lett tervezve, ami biztosítja a hatékony működést. Emellett számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például a CE, UKCA és EAC, ami garanciát jelent a minőségre és a megfelelőségre. Az M20 fő alkalmazási területe az elektromos padlófűtés, így ha ezt a fűtési módot alkalmazza otthonában, akkor ez az innovatív és könnyen használható termosztát az Ön számára készült!

Tegye otthonát kényelmesebbé és a fűtési rendszerszabályozást gyerekjátékká az Innova Heat M20 kézi padlófűtés termosztáttal! Válassza a megbízhatóságot és az egyszerűséget az M20 készülékkel, és élvezze a tökéletes hőmérsékletet minden nap!

  • A hőmérséklet forgatógombbal állítható
  • Egyszerű szabályozás (BE/KI)
  • Az érzékelő meghibásodása esetén a rendszer leáll
  • Padlóhőmérséklet érzékelő 
  • Áramerősség: 16A
  • Tanúsítvány: CE UKCA EAC
  • Fő alkalmazási terület: Elektromos padlófűtés

Jellemzők

Súly (kg) 0.2
Vezérlés Mechanikus termosztát
Programozható Nem
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek