Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Hegyezett cölöp 4x250 cm

CSZ: 2021778

1 990 Ft
(1 990 Ft /db)

Fedezd fel az időjárásálló fenyő cölöpöt, amely ideális kisebb kerítésekhez, kerti támrendszerhez és friss fák megtámasztásához. Az erős, tartós és impregnált felületű cölöp könnyen telepíthető, és széleskörűen felhasználható, legyen szó lakossági kerítésekről, kültéri karámokról vagy mezőgazdasági ültetvények kerítéseiről.

Raktáron!
Ellenőrizd a készletet
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
1 990 Ft -tól
Szállítási idő:
1 - 2 munkanap

Termék leírás

A Hegyezett Cölöp kiválóan alkalmas kisebb kerítések építéséhez, kerti támrendszer kialakításához és frissen ültetett fák megtámasztásához. Az impregnált felületű cölöp erős, tartós és rendkívül időjárásálló.

Széleskörű felhasználhatósága lehetővé teszi a lakossági kerítések, kültéri karámok, mezőgazdasági ültetvények körüli kerítések és növénytámaszok kialakítását. Dróthálóval, vadhálóval, villanypásztorral vagy fa kerítéslécekkel kombinálva esztétikus és stabil kerítést hozhatsz létre.

Az egyik oldala hegyezett, könnyebb telepítés érdekében. A lapos végét megütve könnyedén belemegy a talajba, még köves területeken is. Több cölöp egymáshoz rögzítve gúla formát vagy támrendszert is kialakíthatsz.

A nyomás alatt impregnált fenyő cölöp speciális kamrában (autoklávban) végzi a faanyag tartósítását. Ez a folyamat mélyen beszívódik a cölöp szerkezetébe, megóvva azt a korhadástól, penészedéstől, elszíneződéstől és kártevőktől. A cölöpök EU-ból származnak, biztosítva a magas minőséget és szigorú szabványoknak való megfelelést. Készítsd el stabil és időtálló kerítésedet a prémium minőségű fenyő cölöpök segítségével!

Méret: 4x250 cm

Jellemzők

Súly (kg) 1.6
Rendelhető Igen
Szélesség (cm) 4
Magasság (cm) 250
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek