Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

ORBIT Calcium Inhibitor vízlágyító szűrő

10 590 Ft
(10 590 Ft /db)

ORBIT személyi hűtéssel a nyári meleg sem jelenthet problémát, élvezze Ön is a nyarat legújabb termékcsaládunkkal.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 600 Ft -tól
Csomagpontra:
1 290 Ft
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

ORBIT személyi hűtéssel a nyári meleg sem jelenthet problémát, élvezze Ön is a nyarat legújabb termékcsaládunkkal.

Az Orbit Calcium Inhibitor vízlágyító szűrő segítségével a porlasztófúvókák nem tömődnek el, így karbantartásuk minimális időt igényel. A szűrőház egy polifoszfát tartalmú műgyantabetétet tartalmaz, mely meggátolja a vízkő lerakódását.

Használata:

Csatlakoztassa a szűrőt a megfelelő adapter/közcsavar segítségével a vízforráshoz –ügyelve a folyásirányra, melyet a szűrő oldalán egy nyíl jelöl- a kültéri hűtő rendszer elejére, de még ne kösse össze a rendszerrel. Körülbelül 2 másodperc hosszan öblítse át a szűrőt a vizet szabadon kifolyatva, majd ezután csatlakoztassa a rendszer elejéhez, a teraszhűtő rendszerhez mellékelt gyorscsatlakozással. Ügyeljen a megfelelő tömítésre az O-gyűrű használatával.

Az Orbit Calcium Inhibitor vízlágyító szűrő az összes kültéri klíma rendszerhez csatlakoztatható. A készülék kültéri használatra lett tervezve és kizárólag hideg vízzel, normál nyomáskörülmények között használható. Amennyiben a rendszerhez nyomásfokozó is telepítve lett , úgy a szűrőt a nyomásfokozó pumpa elé kell beszerelni.

Karbantartása:

Nagyon kemény a víz esetén, illetve ha az adott rendszer sokat van használva, a tökéletes védettség érdekében ajánlott minden szezon előtt lecserélnie a szűrőt.

Jellemzők

Fúvókák száma 1
Bővíthető Nem
Kiszerelési egység db