Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Földhorgony - Letekerhető

CSZ: 830.010.010.001

2 790 Ft
(2 790 Ft /db)
Acélból készült, egyszerűen használható földhorgony a stabil és biztonságos rögzítéshez.

Stabil tartás

Raktáron!
Ellenőrizd a készletet
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
Szállítási díj:
1 990 Ft -tól
Csomagpontra:
1 890 Ft
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

Földhorgony – letekerhető: Rögzítés könnyedén és biztonságosan

A földhorgony egy praktikus és megbízható eszköz a játszótéri eszközök, játszóvárak, játszótornyok, oszlopok, kerítések, sátrak, ponyvák és még sok más tárgy biztonságos rögzítéséhez. Ez a letekerhető földhorgony ideális választás, amely nem igényel betonalapzatot, csupán egyszerűen a talajba kell csavarni.

A földhorgony rögzítése rendkívül egyszerű. A speciális kialakításnak köszönhetően könnyedén belefúrható a talajba, és a kiálló részt egyszerűen csavarozhatjuk a szerkezethez. Így garantáltan stabil és biztonságos rögzítést biztosít a különböző építményeknek.

Ez az univerzális földhorgony sokoldalúan használható. Kiválóan alkalmazható játszótéri eszközök rögzítéséhez, hogy a gyerekek biztonságosan és gondtalanul játszhassanak. Emellett ideális választás láncok, kötelek és sátrak kifeszítéséhez is.

A letekerhető földhorgony kényelmes és gyors rögzítést tesz lehetővé. Nem szükséges betonozás vagy bonyolult szerelés, egyszerűen a talajba csavarható, és már készen is van a stabil rögzítés. Praktikus és időtakarékos megoldás, amelynek köszönhetően könnyedén és gyorsan felállíthatod a különböző szerkezeteket.

Tedd biztonságossá és stabilabbá játszóterét, építményeit vagy más tárgyait a letéphető földhorgony segítségével. Ez a megbízható és könnyen használható rögzítőeszköz gondoskodik arról, hogy az építmények szilárdan álljanak a helyükön, így nyugodtan élvezheted az aktív játék és szórakozás minden pillanatát.

Jellemzők

Súly (kg) 0.7
Rendelhető Igen
Hova ajánljuk Magánkertbe
Méret 52 x 10 cm
Alapanyag horganyzott acél
Szin acél
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek