Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Könyv - Bálint György: Szívügyünk a kert

1 910 Ft
(1 910 Ft /db)
Bálint gazda tanácsai
Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 600 Ft -tól
Csomagpontra:
1 290 Ft
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

"Kedves Húgom! - aki ezt olvasta a nyolcvanas évek elején a Nők Lapjában, azonnal tudhatta, hogy Bálint gazdától érkezett levele. Ugyanolyan megbízható rendszerességgel kapta a bölcs tanácsokat metszésről, dugványozásról, öntözésről, mint ahogy a természet is évszakról évszakra teszi a dolgát. Ebből a könyvecskéből is sok mindent megtudhatunk a növényekről, de még inkább arról az olthatatlan szeretetről, amit mindenki érez, akinek szívügye a kert."

"Tisztelt Olvasónk!

Örömmel tartom a kezemben a Szívügyünk a kert című könyvecske második, javított kiadásának egyik példányát. Ezzel is az történt, mint számos ismert művel: mire a nagyérdemű Olvasóközönség felismerte a szerény munka értékeit (rövid, egyértelmű tanácsok szép képekkel illusztrálva), addig már hiába kereste a könyvesboltokban, a könyvek elfogytak! Pedig ez a könyvecske nem csupán tartalmas és kellemes olvasmánynak bizonyult, hanem takarékos és kedves ajándéknak is, hiszen egy virágcsokor ára fejében egy egész kertet kínál fel az érdeklődő olvasónak! 

A szerző számára kiváló alkalom a második kiadás arra, hogy korrigálhassa azokat a megállapításait, amelyek az első megjelenés óta elvesztették időszerűségüket: jó néhány növényfajta helyére jobbak kerültek a három év alatt, számos növényvédő szert kivontak a forgalomból és néhány fotót az olvasók kifogásoltak, nem tartottak elég jellegzetesnek; ezeket a képeket jobbra cseréltük.

A Kiadó idejében észrevette  a könyv iránti kereslet megélénkülését és a második kiadással - amelyet Ön is most a kezében tart - lehetővé tette, hogy még több kertészkedő ember könyvtárába jusson el munkánk eredménye. Engedjék meg, hogy a Kiadó, a szerkesztők és a magam nevében is kellemes és hasznos időtöltést kívánjak a könyv üzeneteinek olvasásához és azok hasznosításához.

Kelt Budapesten, a 2011. esztendő júliusában.

Bálint György"

Jellemzők

Szerző Bálint György
Kiadó Szekszárdi Nyomda Kft
Megjelenés éve 2008 , 2011
Kötés kemény
Téma növények
Könyv mérete 15,7 x 15,7 cm
Típusa Könyv
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek