Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Iskolakert - Munkaasztal

95 000 Ft
(95 000 Ft /db)
Prémium minőségű kerti munkaasztal tömör, telített borovi fenyőből. Feldolgozáshoz, előkészítéshez, vagy ajánlott kertpedagógiai foglalkozásokra. A nagyméretű rakódófelületet kiegészíthetjük kerti csappal, mosogatóval. Az alsó polcokon elhelyezhetjük a kerti sütéshez, vagy a palántázáshoz szükséges eszközöket is. Az oldalsó rézborítás patinás jelleget kölcsönöz, és megóvja a terméket a felázástól. Kiegészítők beszerelése csak festett kivitelű munkaasztalba kérhető! A fotón a festett és kiegészítőkkel felszerelt változat látható.
Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

* Kötelezően kitöltendő mezők

95 000 Ft
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítás:
Csak személyes átvétel
Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

Kerti munkaasztal rézborítással Kertünk a kikapcsolódás, nyugalom szigete a mindennapok rohanásában. Itt szívesen elidőzünk családunkkal, barátainkkal, és ha kisüt a nap, sokan szinte ki is költöznek a zöldbe. Ahhoz azonban, hogy a szabad levegőn töltött kikapcsoló kertészkedés, vagy baráti sütögetés komfortos körülmények között történjen, szükségünk lehet egy-két praktikus kerti bútorra. A prémium minőségű , magas nyomáson telített borovi fenyőből készült, rendkívül masszív munkaasztal jó segítség lehet a kerti sütögetésekhez, vagy akár saját veteményünk feldolgozásához. A nagyméretű rakódófelületet kiegészíthetjük kerti csappal, mosogatóval. Az alsó polcokon elhelyezhetjük a kerti sütéshez, vagy a palántázáshoz szükséges eszközöket is. Az oldalsó rézborítás patinás jelleget kölcsönöz, és megóvja a terméket a felázástól. Egyedi, kisszériás gyártású, hazai termék. Méretek: 167 x 69 x 80 cm Felületkezelés: A gomba és rovarkár ellen kezelt faanyagot 2 rétegben kezeljük prémium minőségű Milesi vékonylazúrral. Az asztal oldalborításául szolgáló rézlemezt az oxidáció elkerülése érdekében lakkal kezeljük, hogy sok évig megtartsa fényét és patináját. Választható kiegészítők: Csaptelep egykaros: 16 cm magas, víztakarékos konyhai csap. 360 ’-ban elforgatható kifolyó. A konyhai keverőcsap magasnyomású rendszerekben is használható. (max. 16 bar nyomásig tesztelve) Ajánlott víznyomás: 1,0 – 5,0 bar Mosogatómedence: rozsdamentes, kör alakú mosogatómedence, 45 cm-es átmérővel. Az ár a szifont is tartalmazza. A képen a festett és kiegészítőkkel felszerelt változat látható.

Jellemzők

Magasság 69 cm
Anyaga fenyő
Súly 84 kg
Szin natúr
Hosszúság/szélesség/magasság 167 x 80 cm
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek