Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Csúszda Starplast Mini 135 x 67 cm piros-zöld

8 690 Ft
(8 690 Ft /db)
Csúszda a szobába és akár a szabadba.

A Csúszda Starplast Mini 135 x 67 cm piros-zöld egy {{hosszusag}} hosszúságú, {{anyaga}} alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, ami {{beulesi_magassag}} (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Akár személyesen is átveheti
 • Lakossági használatra
 • Könnyen összeszerelhető
 • Egyszerűen szállítható
Szállítási díj:
2 000 Ft -tól
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap

Termék leírás

A csúszda gyermekeknek praktikus túl nyúló résszel van felszerelve, aminek köszönhetően a csúszdázáskor puha és gyengéd lesz a megállás. 10 hónapos kortól ajánlott. 
A csúszda nagyszerű kiegészítő a kertbe vagy az udvarra, de akár beltéren is kitűnő, amikor a téli hideg benn tartja a gyerekeket a lakásban. A csúszófelület kb.57 cm, ami a gyermeknek a csúszdázás során intenzív élményeket nyújt.

Ez egy nagyon stabil és biztonságos csúszda, semleges színek kombinációjában, mely megfelelő fiúknak és lányoknak is egyaránt. A csúszás ideális szöge biztonságot és intenzív játékélményt biztosít. A gyerek csúszda teherbírása 30 kg. A csúszda stabilitása a közepén található alátámasztással biztosított. Erős és ellenálló műanyagból készült, ami a gyerekeknek hosszú évekig szolgál majd. 

A csúszda méretei: 135 x 46 x 67 cm

A szállítása is egyszerű akár autóval, akár tömegközlekedéssel, hiszen nejlon ba van csomagolva, aminek méretei: 26 x 38 x 93 cm és a súlya 4,08 kg.

A Csúszda Starplast Mini 135 x 67 cm piros-zöld egy {{hosszusag}} hosszúságú, {{anyaga}} alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, ami {{beulesi_magassag}} (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható.

Rendkívül masszív, erős szerkezetű, minőségi csúszdalap, melyet azon felhasználóknak ajánlunk, akik hosszú távra tervezik a csúszda használatát. Kültéren és beltéren egyaránt használható.

A csúszda a hátoldalán található csatlakozó csonk segítségével vizes csúszdává alakítható. Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.

A termék tanúsítványa alapján lakossági használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb {{terhelhetoseg}} súlyú gyermek használhatja.

A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges csavarokat.

A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.

Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Csúszdáink személyesen is megtekinthetők és megvásárolható üzleteinkben.

Ma már, hála a házilag is viszonylag könnyedén összeszerelhető kerti játékoknak (Jungle Gym, Blue Rabbit, stb.) egyre több magánkertben is megtalálhatók a komplett játszóterek otthoni változatai. Akinek nem áll rendelkezésére kerti torony, de van egy lejtős domboldala a kertben, vagy a terasz kialakítása ezt lehetővé teszi, onnan is elindíthatja a csúszdát. Ilyen esetkben azonban fokozottan ügyelni kell a biztonságos felfüggesztésre és az esési tér kialakítására. A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. Az iskolás korban jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében sokszor az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett, tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dicsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért jó, ha a szülő a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

Jellemzők

Kiszerelési egység db
Hasonló termékek
 1. Csúszda mászófallal Starplast Sale

  Normál ár: 44 900 Ft

  Special Price 38 900 Ft
  /doboz
 2. Játszóház Starplast Meseház Sale

  Normál ár: 38 500 Ft

  Special Price 35 499 Ft
 3. Piknik modul türkiz Sale

  Normál ár: 29 900 Ft

  Special Price 25 900 Ft