Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Csúszda - Starplast 141 cm piros/sárga/kék

Normál ár: 9 990 Ft

Special Price 8 950 Ft
(8 950 Ft /db)
  • Lakossági használatra
  • Könnyen összeszerelhető
  • Egyszerűen szállítható
  • Kartonba csomagolt
  • Áruházban átvehető

A Csúszda - Starplast 141 cm piros/sárga/kék egy 141 cm hosszúságú, műanyag alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett biztonságos és minőségi gyermekcsúszda.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
2 700 Ft -tól
Szállítási idő:
1 - 3 munkanap

Termék leírás

A csúszda gyermekeknek praktikus túl nyúló résszel van felszerelve, aminek köszönhetően a csúszdázáskor puha és gyengéd lesz a megállás. 12 hónapos kortól ajánlott. 
A csúszda nagyszerű kiegészítő a kertbe vagy az udvarra, de akár beltéren is kitűnő, amikor a téli hideg benn tartja a gyerekeket a lakásban. A csúszófelület kb.135 cm, ami a gyermeknek a csúszdázás során intenzív élményeket nyújt.

Ez egy nagyon stabil és biztonságos csúszda, semleges színek kombinációjában, mely megfelelő fiúknak és lányoknak is egyaránt. A csúszás ideális szöge biztonságot és intenzív játékélményt biztosít. A gyerek csúszda teherbírása 30 kg. A csúszda stabilitása a közepén található alátámasztással biztosított. Erős és ellenálló műanyagból készült, ami a gyerekeknek hosszú évekig szolgál majd. 

A csúszda méretei: 141 x 60 x 78,5 cm

A szállítása is egyszerű akár autóval, akár tömegközlekedéssel, hiszen kartonba van csomagolva, aminek méretei: 128 X 42 X 14.5 cm és a súlya 5,12 kg.

 

A Csúszda - Starplast 141 cm piros/sárga/kék egy 141 cm hosszúságú, műanyag alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett biztonságos és minőségi gyermekcsúszda.

Kültéren és beltéren egyaránt használható, de kültéri használat esetén a hosszabb élettartam elérése érdekében javasolt árnyékban elhelyezni, illetve óvni az extrém időjárási körülményektől.

Ezzel a csúszdával a játék még változatosabbá és szórakoztatóvá tehető kerti homokozók, medencék, pancsolók, hinták kiegészítéseként.

A termék tanúsítványa alapján lakossági használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb 30 kg súlyú gyermek használhatja.

A termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű kialakulásának megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

A csúszda tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Csúszdáink nagy része személyesen is megtekinthető és megvásárolható üzleteinkben.

A hintázás, mászás, csúszás, a szabadban töltött vidám órák észrevétlenül járulhatnak hozzá a gyermekek idegrendszeri fejlődéséhez. Az iskolás korban jelentkező magatartási és tanulási zavarok hátterében sokszor az idegrendszer éretlensége áll, mely az érzékszervek által felvett információk összehangolásának alacsony színvonalában nyilvánul meg. Az idejében elkezdett, tudatosan alkalmazott mozgásformákkal az idegrendszer más és más területeit stimuláljuk. A mozgásfejlesztés, jelen esetben a csúszdázás célja, hogy a központi idegrendszerben új kapcsolatok alakuljanak ki. A nagyobb gyermekek bátorítás nélkül is kipróbálják a csúszás különböző módszereit: fekve, háton, vagy hason, fejjel lefelé... Vannak azonban olyan gyerekek, akik először idegenkedhetnek a csúszdától, mások a hintánál kérik, hogy ne olyan magasra... Őket minden esetben kedvesen bátorítsuk, hogy “menni fog ez nekik”, és mindig dicsérjük meg őket, ha valamit már önállóan is képesek voltak megcsinálni. Ha kezdetben csak úgy megy a csúszás, hogy anya, vagy apa fogja a csemetéje kezét, sose tegyünk megjegyzést, vagy bélyegezzük meg gyermekünket. A gyermekek fejlődése egyénenként eltérő, ezért jó, ha a szülő a gyermeke fejlődését a saját üteméhez igazítva értékeli. Ehhez kívánunk vidám és önfeledt perceket, sok örömöt és türelmet!

Jellemzők

Szélesség 60 cm
Hosszúság 141 cm
Beülési magasság 140 cm
Csúszófelület hossza 141 cm
Szállítási méret 128 x 42 x 14.5 cm
Terhelhetőség 30 kg
Ajánlott korosztály 1 - 3 év
Származási hely izrael
UV állóság igen
Összecsukható igen
Anyaga műanyag
Kiszerelési egység db