Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Csúszda spirál almazöld 150cm beülőmagassághoz - lakossági

430 000 Ft
(430 000 Ft /db)

Komplex fejlesztőjáték beltéren és kültéren egyaránt.

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
43 800 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1-2 hét

Szükséges előleg:
30%

Termék leírás

Örömmel mutatjuk be egy újabb, közkedvelt típusú csúszdánkat, a spirálcsúszdát. A gyerekek élvezettel használhatják a megszokottnál még mókásabb csúszdát, mely a spirál csavarral teszi még izgalmasabbá a lecsúszást. Tökéletes kiegészítő lehet az otthoni kerti játszótoronyhoz. 

HDPE, UV álló, anyágban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült.

Platform magasság 150 cm.

A csúszó felület szélessége :  32 cm

Otthoni használatra, HDPE, UV álló, anyagban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült, hullámos vonalvezetésű csúszda.

TÜV tanúsítvánnyal, az EN 71 szabványnak megfelelően készült minőségi termék. Induló magassága: {{beulesi_magassag}} (+,-5cm eltéréssel),

TIPP: egy slag segítségével, a csúszdalap hátoldalán található csatlakozót használva könnyedén vizes csúszdává alakítható!

Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.

Felszerelés: {{beulesi_magassag}} (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható. A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges 2 db csavart.

Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.

Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.

Jellemzők

Rendelhető Igen
Szin almazöld
Kiszerelési egység db