Üdvözöljük a Nádland webáruházban!

Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Csúszda - Állvánnyal 2,3 m Piros

49 900 Ft
(49 900 Ft /db)

Klasszikus csúszda állvánnyal.

A Csúszda - Állvánnyal 2,3 m Piros egy 244 cm hosszúságú, HDPE alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, 120 cm induló magasságú fém állvánnyal.

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
3 400 Ft -tól
Szállítási idő:
2 - 3 hét

Termék leírás

A Csúszda - Állvánnyal 2,3 m Piros egy 244 cm hosszúságú, HDPE alapanyagból készült, anyagában teljesen színezett, UV álló, hullámos vonalvezetésű minőségi csúszda, 120 cm induló magasságú fém állvánnyal.

Rendkívül masszív, erős szerkezetű, minőségi csúszdalap, melyet azon felhasználóknak ajánlunk, akik hosszú távra tervezik a csúszda használatát.

A csúszda a hátoldalán található csatlakozó csonk segítségével vizes csúszdává alakítható. Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.

A termék tanúsítványa alapján lakossági használatra alkalmas. A csúszdát egyszerre egy, legfeljebb 70 kg súlyú gyermek használhatja.

A szabadonálló csúszdaállvány posfestett, csúszásgátló felületű acélból készült, a létrához 3 db földhorgony is tartozik.

Az állvány mérete: 1960 mm x 3060 mm.

A kapaszkodó karok magassága 455 mm

A csúszdát két db 5 vagy 6 mm átmérőjű süllyesztett fejű facsavarral (nem tartozék) kell a toronyhoz rögzíteni. A termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2m-es távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb.) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek. Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.

Tisztítása langyos, szappanos vízzel lehetséges. Csúszdáink személyesen is megtekinthetők és megvásárolható üzleteinkben.

Jellemzők

Szélesség 120 cm
Hosszúság 244 cm
Beülési magasság 120 cm
Csúszófelület hossza 228 cm
Szállítási méret 228 x 49 x 16 cm
Terhelhetőség 70 kg
Ajánlott korosztály 3 - 6 év
Származási hely hollandia
UV állóság igen
Összecsukható nem
Anyaga HDPE
Kiszerelési egység db
Hasonló termékek