Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Várunk üzletünkben: Próbáld ki időpontfolgalás vagy távoli sorbanállás szolgáltatásunkat!
Sorba állok!

Blue Rabbit 2.0-tower 'lookout' Komplett torony csúszda nélkül

Normál ár: 196 395 Ft

Special Price 145 500 Ft

(145 500 Ft /db)
A játszótér rendelés folyamata

A Blue Rabbit Lookout egy multifunkcionális játszótorony és játszóház! A torony platformmagassága két különböző magasságban (600 mm és 900 mm) áll rendelkezésre. A Blue Rabbit @swing segítségével csak a legnagyobb változat (900 mm-es magasság) bővíthető.

A játszóház ideális arra hogy a gyerekek el bújjanak, és igazi működő ajtóval rendelkezik, mágneszárral. A tartozékok között található egy tábla amin egy játék óra található, erre a gyerekek krétával rajzolhatnak.

A gyerekek azonnal beleszeretnek az aranyos Blue Rabbit Lookoutba és a számos játéklehetőségébe.

Raktáron!
Hol érhető el a termék?

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 196 395 Ft

Special Price 145 500 Ft

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
18 600 Ft -tól
Szállítási idő:
Játszótér
Szükséges előleg:
30%

Leírás

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Blue Rabbit 2.0-tower 'lookout' Komplett torony csúszda nélkül alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Blue Rabbit 2.0-tower 'lookout' Komplett torony csúszda nélkül legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Csomagméret 300 x 80 x 100 cm
Alapterület 162 x 204 x 280 cm
Alapanyag impregnált fenyő
Platform magassága 60 /90 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 6 liter
Csatlakoztatható modulok Blue Rabbit @challenger , Blue Rabbit @swing 'L'
Terhelhetőség 150 kg
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , csavarok , csavartakarók , kapaszkodók , földhorgonyok ,
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db