Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Blue Rabbit 2.0-tower 'crossfit' komplett torony csúszda nélkül

Normál ár: 265 560 Ft

Special Price 206 000 Ft

(206 000 Ft /db)
*Az ár 2022.08.01-től 2022.08.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes!
A játszótér rendelés folyamata

Ez a nagy mászóka, amely két összekötő talppal rendelkezik, színes mászó kövekkel, két fémnyújtóval és függeszkedőve van felszerelve.  Az oldalsó panelhez akár kosárlabda palánk is szerelhető, de a palánk nem tartozék. Alternatív megoldásként hozzáadhatja a Blue Rabbit @swing-et, vagy egyéb kiegészitőket. Ezzel teheti a játéktornyot a végső sportélménnyé.

Raktáron!

* Kötelezően kitöltendő mezők

Normál ár: 265 560 Ft

Special Price 206 000 Ft

db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Irányítószám: 1107 Módosít!
Szállítási díj:
Szállítási díj:
18 600 Ft -tól
Szállítási idő:

Házhoz szállítva: 1-2 hét

Házhoz szállítva, festve:
1-3 hét

Szükséges előleg:
30%

Leírás

Mit tartalmaz az ár?

Alapár

Blue Rabbit 2.0-tower 'crossfit' komplett torony csúszda nélkül alap ára minden esetben tartalmazza az összeszereléshez szükséges egységcsomagot- csavarokat, vasalatokat,  betonozható földhorgonyt (benne a részletes, ábrákkal illusztrált vágási és szerelési útmutatóval), a faanyagot (szálanyagban méretre vágás és előfúrás nélkül). Az egységcsomag hintaülőkét nem tartalmaz, azt külön kell hozzá választani.

Méretre vágás

A szolgáltatás a deszkák, lécek, oszlopok precíziós szerszámokkal való méretre vágását tartalmazza, ami nagyban megkönnyíti az otthoni összeszerelést, hiszen ezután már csak fúrni és csavarozni szükséges. Házhozszállítást csak méretre vágott játékokra vállalunk.

Festés

A faanyag csiszolása és két rétegben való lefestése Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrral. (Mindhárom fenti opció választása esetén rendelhető szolgáltatás)

Szolgáltatások megrendelése esetén 30% előleg fizetendő a teljes árból. A szolgáltatások vállalási határidejét a megrendelés után tudjuk visszaigazolni.

Felhívjuk figyelmüket hogy az impregnáló szer zőld árnyalata átüt a festésen

Figyelmeztetések

A termék kizárólag kültéri, lakossági használatra alkalmas. A Blue Rabbit 2.0-tower 'crossfit' komplett torony csúszda nélkül legfeljebb 50 kg súlyú gyermekek számára alkalmas. 3 éves kor alatt nem használható.

Biztonságos használat

A terméket ne telepítse kemény felületre (pl. beton, aszfalt, murva, salak, stb.), hanem kizárólag puha talajra, ami lehet jó minőségű gyep, vagy homok, de a legjobb eredmény elérése érdekében gumilap, vagy öntött gumi burkolatot javaslunk.

A termék méretének kiválasztásánál kérjük, vegye figyelembe, hogy a játszótér minden oldalán 2 m biztonsági távolság megtartása ajánlott minden egyéb tereptárgytól (kerítés, ruhaszárító, fa, virágágyás, kerti építmények, stb.).

Faanyag információ

A kerti játszótereket magas nyomáson telített, gyalult, fózolt borovi fenyő faanyaggal szállítjuk. A telítéshez használt zöldes árnyalatú impregnálószer megvédi a fát a gomba és rovarkároktól, ugyanakkor ahhoz, hogy hosszú távon szép legyen, mindenképp érdemes kültéri vékonylazúrral kezelni két rétegben. Javasoljuk a Milesi XGT gyermekbarát viaszos vékonylazúrok használatát.

Fontos tudnivaló a Nádlandban vásárolt faanyagokról és fából készült termékekről: itt található

A nálunk kapható Milesi festékhez tartozó színmintákat és hasznos információkat ezen a linken találhat: www.nadland.hu/milesi_info

Jellemzők

Rendelhető Igen
Alapterület 215 x 206 x 240 cm
Terhelhetőség 150 kg
Platform magassága 150
Csomagméret 300 x 80 x 100 cm
Ajánlott korosztály 3 - 10 év
Tető anyaga fa
Szükséges festék mennyiség 6 liter
Csatlakoztatható modulok Blue Rabbit @challenger , Blue Rabbit @swing 'L' , Blue Rabbit @bridge
Tartozék útmutató , faanyag (szálban) , csavarok , csavartakarók , kapaszkodók , földhorgonyok , mászókövek
Ajánlott ütéscsillapító burkolat Reflex 4x100x100 cm
Kiszerelési egység db