A legnagyobb gumitégla

ReFlex grand gumitéglaMegérkezett a ReFlex gumitégla család legújabb tagja, a ReFlex Grand. Ahogy a neve is mutatja, ez nem egy szokványos gumilap, hanem méreteivel és tulajdonságaival egyaránt kiemelkedik a tömegből. Impozáns, 122x122 cm-es mérete közel 1,5 m2-es egybefüggő felületet ad táblánként. Ennek köszönhetően telepítése lényegesen gyorsabb, mint a kisebb társaié. A nagyobb táblák kevesebb illesztést igényelnek, ami szintén költség- és időmegtakarítást eredményez. A szokásosnál nagyobb méret nagyobb darabonkénti súllyal is társul, ami nagyobb stabilitást ad a burkolatnak.

Sima felület: sporthoz ideális

A ReFlex Grand felülete teljesen sima, kereszt osztás nélkül készül, ezért sport célra különösen előnyös a használata, de játszótereken, vagy teraszokon is nagyon esztétikus látványt nyújt.

Tömör szerkezet a nagyobb igénybevételhez

vízelvezető gumilapA ReFlex Grand nem csak méretében, hanem struktúrájában is grandiózus, ugyanis az általánosan használt stoplis gumilapokkal ellentétben a Grand anyagában teljesen tömör, csupán a vízelvezetés miatt vannak az alsó oldalán néhány mm-es csatornák. A tömör szerkezet különösen olyan helyeken jelent nagy előnyt, ahol a gumilapok rendszeresen nagyobb erőhatásnak vannak kitéve, mint például edzőtermekben, sportpályákon, kocsibeállókon és hasonló helyeken. A ReFlex Grand gumilap granulátumból készül, felülete vízáteresztő, az esővíz hatékony elvezetését a már említett vízelvezető csatornák biztosítják, így vizes időben, vagy eső után közvetlenül is biztonságosan használható.

Megbízhatóság és környezetvédelem

A ReFlex Grand, mint minden ReFlex gumilap újrahasznosított gumiabroncsból készül, és 3 év gyártói garanciával jár, így költséghatékony, megbízható, és egyszerre környezetbarát megoldást jelent sportpályák és játszóterek kialakításánál.

A ReFlex Grand gumilap főbb felhasználási területei: játszóterek, sportpályák, edzőtermek, teraszok, járdák, kocsibeállók csúszásmentes, rugalmas burkolataként.