Szeretem a piacokat, legyen szó olyan szép épületben elhelyezkedő, elsősorban élelmiszerektől roskadozó asztalokkal és pultokkal teli csarnokról, mint pl. a Vámházkörúti Vásárcsarnok, szinte extrém méretű "zsibvásárról", mint például a veszprémi vasárnapi piac, vagy a budapesti régiségeket és elfeledett tárgyakat felsorakoztató "Ecseri piac". Az egyetlen hely, ahol elviselem a tömeget és nem zavar a fokhagyma terjedő szaga sem.

Garázsvásárba nem voltam még, de számos ismerősöm tartott már és a fiatalabb generáció tagjaitól tudom, hogy napjainkban "trendi" a garázsvásár, így arra gondoltam, a karácsonyi hajtás előtt megleplek Téged is, Kedves Olvasóm egy akciókban bővelkedő garázsvásárral!

Íme egy kis ízelítő kínálatunkból:

- Faanyagok: színelváltozás és esztétikai hiba

- Fűtőtestek: általában szállítási sérülésből eredő karc, esetleg horpadás, nyomódás miatt másodosztályú kategóriába sorolt termékek, melyek kevésbé látható helységekben - mosókonyha, műhely, garázs stb. - tökéletesen használhatóak.

- Csúszdák, játszótéri kiegészítők, kifutó termékek: általában szállítási sérülésből eredő karcok miatt leértékelt termékek.

Gyere el te is 12.02-12.20. között hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között budapesti telephelyünkre és válogass kedvedre első, rendhagyó garázsvásárunk keretein belül értékcsökkent, jelentős árkedvezménnyel kapható termékeink között!

A GARÁZSVÁSÁR TERMÉKEK KIZÁRÓLAG TELEPHELYÜNKÖN TEKINTHETŐK ÉS VÁSÁROLHATÓK MEG!

Kollégánk készséggel segít:

Bényi Tibor +3670 932 4680

pest@nadland.hu