kültéri fitnespark és egy focipálya Óbudán

A kültéri fitnesz parkok egyre népszerűbbek hazánkban is, amelyek a játszóterek mellett a felnőtt lakosság mozgásigényét hivatottak kielégíteni. Az önkormányzatok ezzel a kezdeményezéssel igyekeznek elősegíteni az egészségtudatos gondolkodás erősítését a lakosság köreiben.

Az ingyenesen használható, modern, egyszerűen működő gépekkel ellátott fitesz parkok mindenki számára elérhetővé teszik az egészséges testmozgást. A környéken lakóknak javasoljuk, hogy mindenképpen próbálják ki a III. kerületben frissen telepített eszközöket.

A címben szereplő egyik fitneszpark kivitelezését (Laborc utca) a Nádland kivitelezői csapata követte el. A telepített eszközök a BeFitt Kft által forgalmazott Ibercolmex márkájú spanyol csúcskategóriás parkbútorok, a burkolat pedig a Nádland által gyártott ReFlex gumitéglából készült.

 

Illetve, ha már ott vannak, akkor azt is láthathatják, hogy milyen munkát végzett Töviskes Attila kollégám és csapata. Az átadásról készült cikk ide kattintva olvasható: Obudasport.hu/fitneszpark

Természetesen a fiteszparkok nem csak óbudaiak számára elérhetőek, hiszen országszerte számos helyre kerültek illetve kerülnek újonnan telepítésre ilyen, és ehhez hasonló létesítmények.

Kérem írja meg Ön is a cikk alatti hozzászólásban, ha tudomása van ilyen parkok létezéséről a lakókörnyezetében, ezzel is segítve a többi olvasót abban, hogy az ilyen jellegű testmozgás elérhetővé váljon számára!