VOSZ év vállalkozója díj - Regionális Év Vállalkozói díj átadása

2015 év végén nagy megtiszteltetésben részesültünk: A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos szövetsége) Közép-Magyarországi Regionális Szervezete 2015. november 27-én ismételten díjazta az Év Vállalkozóit. A Best Western Hotelben megrendezett nívós díjátadón az egyik díjazott Lukács József, a Nádland Kft. ügyvezetője lett, aki 2015. Év Vállalkozója díjban részesült.

Lukács József az év vállalkozója

A díjat Marjay Gyula, a VOSZ Közép-Magyarországi Regionális Szervezet elnöke adta át. Lukács József 15 éve vezeti a Nádland Kft-t, amely ez idő alatt a garázsból nádszövetet árusító kis vállalkozásból egy saját gyártással rendelkező, 3 országban jelen levő, több ezer terméket forgalmazó céggé nőtte ki magát. József és felesége nem csak az üzleti életben jeleskednek, hanem egy alapítványban való részvételük által aktív családsegítő munkát is végeznek.

Az év vállalkozója díj"A vállalkozást kezdetben a megélhetésünk biztosításáért indítottuk el, de nem tekintjük azt öncélnak, hanem olyan fejlesztéseken dolgozunk, amelyekkel újabb és újabb munkahelyeket tudunk létrehozni a nyereséges működés megőrzése mellett. Emellett a jövő generációk természetközeli, élménycentrikus oktatását is szeretnénk támogatni az általunk fejlesztett eszközökkel. A legújabb ilyen eszközünk a mYnest névre elnevezett természetfotós játszótér, amit Máté Bence világhírű természetfotóssal közösen fejlesztünk immár ötödik éve. A díj átvételének örömét megosztjuk munkatársainkkal is, hiszen nekik köszönhetjük az elmúlt években elért eredményeinket. A Vosz-nak és személyesen Varga Ágnesnek is sokat köszönhetünk, mert folyamatos segítséget nyújtanak már 9 éve a vállalkozásunknak. " - mondta el a díjátadás kapcsán Lukács József.

Ezúton szeretnénk minden vásárlóknak és üzleti partnerünknek köszönetet mondani, akik eddig is hozzásegítettek bennünket az eredményes működéshez, és szeretnénk kifejezni elkötelezettségünket arra, hogy a jövőben még inkább növelni tudjuk a tevékenységünk színvonalát.