Esettanulmány: Comfort Heat fűtőkábelek a Kempinski hotelben

Katedrális tér, Vilnius, Litvánia

 

Új élet az óvárosban

Comfortheat fűtőkáben a Kempinskiben

A Kempinski Hotel Cathedral Square-t 2012-ben nyitották meg Vilnius egyik legimpozánsabb terén. A Kempinski szállodalánc egyik legfőbb ismertetőjegye, hogy mindig igyekszik patinás városok történelmi városrészein megnyitni szállodáit. A régi, történelmi épületek felújítása új életet lehel a történelmi városközpontokba, ugyanakkor megköveteli a szállodalánc által felállított magas minőségi mérce elérését is a beépített technológia tekintetében.

 

Meleg padló, páramentes tükör

A kényelmet növelő technológiai megoldások közé tartozik a fürdőszobák elektromos padlófűtése. A Kempinski Hotel Cathedral Square fürdőszobáinak padlóinak melegen tartását és tükreinek páramentesítését környezetbarát, nehézfém mentes Comfort Heat CTAE–160 fűtőszőnyegek biztosítják.

Comfortheat fűtőkábel a Kempinskiben 

Csúszásmentes járdák a legzordabb télben is

A bejárat, a lépcsők, valamint a hotel előtti járdaszakasz hó-és jégmentesítéséről szintén nem a helyi közterületfenntartó vállalat gondoskodik, hanem a burkolat alá beépített Comfort Heat fűtőkábelek és fűtőszőnyegek. A rendszer vezérlését intelligens – hőmérséklet és csapadékszenzorral felszerelt – mikroprocesszoros termosztátok végzik. A burkolat alá épített hóolvasztó rendszernek köszönhetően a zord balti téli napokon is garantált a biztonságos közlekedés a szálloda előtt minden emberi beavatkozás nélkül.


Láthatatlan kényelem

tComfortheat fűtőkábel a KempinskibenA Comfort Heat által bizosított megoldások szemmel láthatatlanok, mivel mindenhol a burkolatok alá kerültek beépítésre, így a modern technológia csendesen meghúzza magát a gyönyörű történelmi épület karakteres vonásai között, miközben a vendégek csak a pozitív hatásait érzékelik: meleg padló, páramentes tükör, csúszásmentes járdák és lépcsők.

 

 

Gondolta volna?

Ezek a kényelmi megoldások nem csak az ötcsillagos szállodák vendégeinek a privilégiumai. A Comfort Heat fűtőkábeleket és fűtőszőnyegeket Magyarországon a Nádland Kft forgalmazza, így amennyiben Ön is szeretné élvezni otthonában ezt a fajta láthatatlan kényelmet, nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot velünk.

A Comfort Heat fűtőkábelek már bruttó 15 700 Ft-tól elérhetőek webáruházunkban.

Ha kérdése van, vagy szeretné, hogy egy profi szakember segítsen Önnek a rendszer megtervezésében, írjon nekünk a kapcsolat@nadland.hu címre.