Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Taishan műfűHa ez a név első hallásra most még nem mond semmit, biztosíthatom, hogy ez csak egy átmeneti állapot. A Taishan Sports ugyanis a közelgő 2016-os Rio de Janeiro-i Olimpia egyik legnagyobb beszállítója.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Kültéri párahűtés

2014. 05. 23. 13:46

Hobby teraszhűtés, személyi hűtés, párahűtés: kellemes hűsítő a rekkenő hőségben

Rekkenő hőségben forgalmas belvárosi vagy vízparti helyeken ma már megszokott látvány, hogy a vendéglátósok párahűtés által teremtett kellemesen hűs mikroklímával igyekeznek minél több vendéget magukhoz csábítani.

A párahűtés jótékony hatásait és kedvező üzemeltetési költségeit felismerve ma már helyenként közterületeken is találkozni lehet úgynevezett párakapukkal, amik a járókelők felfrissülését szolgálják. De mi a helyzet a magánkertekkel? Vajon magánszemélyek számára is elérhető egy ilyen berendezés telepítése?

kültéri párahűtés

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Bambusz postaládaA bambusz egy nagyon érdekes és izgalmas alapanyag de ahhoz, hogy igazán szép munkát lehessen készíteni, komoly odafigyelés, és némi előismeret szükséges, mert a mi klímánkon egész máshogy viselkedik, mint az eredeti élőhelyén. Az alapanyag beszerzése, tárolása, előkészítése, feldolgozása és beépítése során is okozhat meglepetéseket. Ügyes kivitelezéssel azonban egészen különleges egzotikus hangulatot sugároz, és ha megfelelő érzékkel kombináljuk kő és fa alapanyagokkal rendkívül tartós és esztétikus szerkezeteket kaphatunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Árnyékolási tippek a kertben

2013. 07. 26. 12:58

A kerti árnyékolókról távirati stílusban - mi mire jó?

Árnyékolás a kertben

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

A nap melege a lakásban

2013. 01. 18. 11:33

Nem is olyan régen az elektromos fűtés még kifejezetten drágának, gazdaságtalannak és rossz hatásfokúnak számított. Mára azonban a technika fejlődésének köszönhetően alaposan felborult a korábbi szemlélet...

infra hősugárzó

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Heliosa infra fűtés

A "hősugárzó" szó hallatán a legtöbbünknek régi, elavult technikával készült, csúnya, zajos, energiazabáló készülékek jutnak eszünkbe, amik viszont a hőt rendesen ontják magukból. A jó hír azonban az, hogy a hősugárzók fejlesztése nem állt meg a '80-as években. Ma már...

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Rövid képriport, hogy mi történt az elmúlt 3 napban a design+ kiállításon.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Képriport: Garden Expo 2012

2012. 03. 27. 2:19

Az alábbi Nádland termékekkel találkozhatott:

Mensa Heating elektromos teraszfűtés az asztal lábába építve! 

Reflex ütéscsillapító burkolatok

Bounce - A lebegőfotel 

Neoz exlusive lámpák

Heatstrip - A modern és innovatív hősugárzó

+ A Blikk Nők Otthon és Kert magazin standját a Nádland is segített felépíteni.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

teraszfűtés Volt már Önnel is úgy, hogy mikor a tél vége felé kicsit kisütött a nap, rögtön úgy érezte, hogy már eljött a nyár?

Ilyenkor az ember rögtön kedvet érez kissé lezserebben öltözni (unjuk már a nagykabátot), szabadtéri programokat tervezni. A hosszú téli bezártság után jól esne egy kicsit a szabadban lenni, kiülni a teraszra beszélgetni, áthívni a barátokat, meginni egy üdítőt, sütögetni valamit. A kellemes tavaszi szellő is hívogat, de hogy őszinték legyünk, a szabadban való ücsörgéshez még sajnos túl hideg van...

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István