Termékek

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

a fold vilagnapjaBiztos vagyok benne, hogy senkinek nem kell hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát, de a rohanó hétköznapokban könnyen megfeledkezünk róla, hogy apró tettekekkel is óvhatjuk, segíthetjük környezetünket. 

 

 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Nagy Nóra

A gyermekek a játék és a kapcsolódó eszközök révén ismerkednek meg környezetükkel. Játék közben fedezik fel az őket körülvevő világot, így ismerkednek meg textúrákkal, formákkal, hangokkal, színekkel és ízekkel egyaránt. Szociális, fizikai és kognitív - azaz megismerő, gondolatra ébresztő - fejlődés: mindezekre kihat az életkornak megfelelően választott játék. 

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Kovács István

Rákkeltő-e a Taishan műfű is?

2016. 11. 03. 10:41

Az elmúlt hetekben számos fórumon lehetett olvasni a műfű feltételezett rákkeltő hatása miatti riadalomról, például olyan címekkel, hogy „Gyilkos focipályák: százával szedik áldozataikat!”,vagy hogy „Mintegy 30 műfüves pályát zártak be Hollandiában a rákveszély miatt”. A kérdés a mi cégünket is közvetlenül érinti, hiszen 2015 óta a világ egyik vezető műfű gyártó cégének termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Éppen ezért igyekeztünk utánajárni, hogy a mi műfüveink vajon mennyire lehetnek károsak a vásárlók egészségére?

Állat barát Taishan műfű 

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

A műfű simogatás ma olyan szokás lett, mint amikor az akciós dinnye megérkezik az áruházba: jönnek a vevők, és mindenki elkezdi bőszen kopogtatni őket nagy szakértelemmel. Mivel mindenki kopogtatja, ezért senki nem akar butának tűnni, de az emberek nagy részének (főleg városban) fogalma sincs, hogy mit kellene hallania.

Ha valaki eljut arra a pontra, hogy teraszára, vagy kertjébe műfüvet szeretne, és meglátja a hatalmas kínálatot, könnyen úgy járhat, mint az egyszeri dinnyevásárló: ha nem tudjuk a döntési szempontokat, marad a műfű simogatása, ami megfelelő ismeret hiányában a dinnyekopogtatással azonos eredményt hoz, tudniillik teljesen bizonytalan kimenetelű...

Műfű a kertben

Tovább olvasom

Címkék:

Komment | Létrehozta Kovács István

Nádland is AngelHand lett

2015 novemberétől a www.nadland.hu webáruház is csatlakozott a világszerte kibontakozóban levő LAHA mozgalomhoz. A LAHA (Love All, Help All) egy non-profit alapítvány, amely egy internetes adományozó felületen keresztül támogatja a támogatástudatos vásárlás elterjedését.

Laha

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Nádland az OMÉK-en

2015. 09. 25. 9:14

Meghívó

Nádland OMÉK Szeretettel meghívjuk hétvégén a Hungexpo területén rendezett OMÉK kiállításra! A Nádland Kft. standja az A pavilonban, a Budapest régió területén található.

Mi már szerda óta kint vagyunk, és tanúsíthatjuk, hogy az OMÉK remek program nem csak a mezőgazdasági, vagy élelmiszeripari szakemberek számára, hanem családok számára is. A kiállításon számos kiállítónál van lehetőség minőségi élelmiszerek, illetve egyéb termékek vásárlására is, valamint rengeteg családi program is várja a látogatókat.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Intersolar napelemMúlt héten Szász János kollégámmal Münchenben jártunk az Intersolar kiállításon, ami a napenergia hasznosítás iparág legnagyobb európai találkozója.

Napelem forgalmazóként fontosnak tartjuk, hogy mindig képben legyünk a legújabb trendekkel, fejlesztésekkel, hiszen meggyőződésünk szerint a magyar felhasználók is megérdemlik, hogy az értékesítők a legmagasabb szintű felkészültséggel rendelkezzenek.

Nos, a standok megtekintése és a kiállítókkal való beszélgetések során az idei évben a következő fő trendeket figyeltük meg:

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Ulica Solar napelemek: nekünk bevált

Jászberényi út

Egy éve írtam arról, hogy mielőtt belevágnánk a napelem rendszerek nyilvános forgalmazásába és telepítésébe, saját magunk szerettük volna tesztelni az általunk kiválasztott termékeket (Napelem rendszer a Nádlandban). Ez azért volt fontos számunkra, mert egyszerűen tisztességtelennek éreztük volna ilyen komoly beruházásba belevinni az ügyfeleinket úgy, hogy magunk nem vagyunk megbizonyosodva 100%-ig a rendszer minőségéről és hatékonyságáról.

Nos, épp tegnap volt egy éve, hogy a Nádland Pest áruházban elindult az Ulica Solar napelem rendszer energiatermelése, és örömmel jelenthetem, hogy nem csalódtunk.

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Kültéri párahűtés

2014. 05. 23. 13:46

Hobby teraszhűtés, személyi hűtés, párahűtés: kellemes hűsítő a rekkenő hőségben

Rekkenő hőségben forgalmas belvárosi vagy vízparti helyeken ma már megszokott látvány, hogy a vendéglátósok párahűtés által teremtett kellemesen hűs mikroklímával igyekeznek minél több vendéget magukhoz csábítani.

A párahűtés jótékony hatásait és kedvező üzemeltetési költségeit felismerve ma már helyenként közterületeken is találkozni lehet úgynevezett párakapukkal, amik a járókelők felfrissülését szolgálják. De mi a helyzet a magánkertekkel? Vajon magánszemélyek számára is elérhető egy ilyen berendezés telepítése?

kültéri párahűtés

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs

Napelem rendszer a Nádlandban

2013. 08. 02. 13:03

A Nádland napelem rendszere és a középkori szakácsok

Régen a királyok mellett a szakács és a pohárnok voltak a legkomolyabb bizalmi pozíciók, amit nem tölthetett be akárki. Hogy miért? Nos a válasz a következő:Nádland napelem rendszere

Tovább olvasom
Komment | Létrehozta Istvan Kovacs